Σε σύσκεψη καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για την Πρωτομαγιά

ΙΩΑΝ. ΧΡΥΣΑΦΗ 10 Τ.Κ.16346, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλέφωνο – fax 210 9939900
Κινητό 6980602038
http://www.syndikatoota.blogspot.com
e-mail: syndikatoota@gmail.com

ΑΘΗΝΑ 7-10-2020    

ΑΡ. ΠΡΩΤ.072                                                 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς  η κυβέρνηση παρά τις εξαγγελλίες για μέτρα ενάντια στον κορονοϊό αναγάγει τα πάντα σε ατομική ευθύνη προσπαθώντας να πετάξει από πάνω της κάθε ευθύνη. Την ίδια κατεύθυνση υπηρετούν και οι δήμαρχοι. Στους περισσότερους χώρους τα Μέσα και τα Μέτρα Ατομικής Προστασίας είναι ανύπαρκτα.  

Στις 7 του Σεπτέμβρη ξεκίνησαν και οι παιδικοί σταθμοί. Ένα μήνα μετά την έναρξη της λειτουργίας τους και στους περισσότερους δήμους τα υγειονομικά πρωτόκολλα έχουν γίνει κουρελόχαρτα αφού σχεδόν στο σύνολο των δήμων δε τηρείτε σχεδόν τίποτα.

Ανάλογη κατάσταση υπάρχει και στα σχολεία. Η κυβέρνηση μπορεί να προχώρησε στην πρόσληψη 9.474 σχολικών καθαριστριών, οι 5.000 με πλήρη ωράριο και οι 4.474 με μερική απασχόληση, την ώρα που πανελλαδικά οι σχολικές μονάδες, σύμφωνα με το υπουργείο παιδείας φτάνουν τις 16,000. Και μόνο από τα νούμερα καταλαβαίνει κανείς ότι πολλά σχολεία δεν έχουν καθαρίστρια.

Η κατάσταση δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ αναλαμβάνει την πρωτοβουλία και καλεί σε σύσκεψη την Κυριακή 18 του Οκτώβρη στις 10:30 το πρωί στην αυλή του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ (Χρυσάφη 10 στην Ηλιούπολη) όλα τα διοικητικά συμβούλια των δήμων της Αττικής, τα σωματεία των σχολικών καθαριστριών και τους γονείς για να κουβεντιάσουμε, να οργανώσουμε τον αγώνα μας ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης και των δημάρχων.                

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ