Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των «ΗΜΕΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ 2019»

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο «εξέλιξης και εμψύχωσης εαυτού», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (30/11), στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, στο πλαίσιο των «Ημερών Υγείας 2019», που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Τη σημαντική αυτή εκδήλωση χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ίριδα», του Δήμου Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Βλασσάς, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στη λειτουργία και στις δράσεις του Κέντρου.

Αμέσως μετά, ξεκίνησε το σχετικό σεμινάριο, με πρώτη την Ψυχολόγο, Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου «Ίριδα», κ. Ελένη Πλεξίδα να ξεκινάει το βιωματικό αυτό σεμινάριο, παρουσιάζοντας κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τη φροντίδα της ψυχικής υγείας, και στη συνέχεια η Κοινωνική Λειτουργός και στέλεχος του Κέντρου «Ίριδα», κ. Γλυκερία Παππά, παρουσίασε με γλαφυρό λόγο τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης δεξιοτήτων ζωής.

Επίσης, οφείλουμε να επισημάνουμε την ενεργό συμμετοχή των παρισταμένων στο σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Φωτεινή Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος του Ενιαίου Παραρτήματος Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, καθώς και η Κοινωνική Λειτουργός και Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Μαρία Ευαγγελάτου.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ