ΣΕΠΕ “Γ. Σεφέρης”: Να καλυφθούν τώρα τα κενά στην παράλληλη στήριξη

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
Ν. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία
6906059765
mail:segseferis@gmail.com, gseferis.edu@gmail.com
site: www.syllogos-seferis.gr

Αρ. πρωτ. 238 

Ν. Ιωνία 18/11/2019 

Προς: τα μέλη μας, τον τύπο, τη ΔΟΕ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι

Κοντεύει να βγει ο Νοέμβρης και τα κενά στην παράλληλη στήριξη εξακολουθούν να ταλαιπωρούν γονείς και μαθητές και να δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία της διδακτικής πράξης.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό του 7ου δημοτικού σχολείου της Νέας Ιωνίας που όπως μας κατήγγειλαν οι συνάδελφοι είχαν εγκριθεί 4 παράλληλες στηρίξεις αλλά μέχρι τώρα και μετά την 3η φάση των προσλήψεων, τις ανάγκες των μαθητών που χρήζουν ειδικής εκπαιδευτικής υποστήριξης τις καλύπτουν οι 2 αναπληρωτές συνάδελφοι από την αρχή του σχολικού έτους !

Παρά τις επανειλημμένες αιτήσεις του συλλόγου διδασκόντων και του συλλόγου γονέων, προς  τη Β΄Δ /νση, παρά τις υποσχέσεις της τελευταίας για λύση του προβλήματος και παρά τη μετεγγραφή του ενός από τους 4 μαθητές, στην τελευταία ανάρτηση των κενών από τη Β΄ Δ/νση , το 7ο Δ. Σχ. δεν ήταν στον πίνακα(;) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ οι νεοπροσλαμβανόμενοι συνάδελφοι. Η αγανάκτηση εκπαιδευτικών και γονιών είναι απολύτως δικαιολογημένη.Φυσικά δεν είναι και η μοναδική περίπτωση, αφού και άλλα σχολεία δεν ήταν στον πίνακα με τα κενά και  πάνω από 180 ανάλογες περιπτώσεις δεν έχουν ακόμα ικανοποιηθεί…

Το Δ.Σ. απαιτεί την άμεση κάλυψη όλων των κενών και καλεί  εκπαιδευτικούς και γονείς σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Β΄ Δ/νση την Πέμπτη 21/11/2019 στις 9.00 π.μ.. Για τη διευκόλυνση της μετάβασης των συναδέλφων και των γονιών στα γραφεία της Β΄Δ/νσης κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 8.15 π.μ. μέχρι 10.45 π.μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                           ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ