ΣΕΠΕ “Γ. Σεφέρης”: Φτάνει με τη δικομματική εκμετάλλευση των αγώνων μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία
6906059765
mail: segseferis@gmail.comgseferis.edu@gmail.com
site: www.syllogos-seferis.gr

Αρ. πρωτ. 194

Ν. Ιωνία 16/3/2021

Προς: τα μέλη μας, τον τύπο

ΩΣ ΕΔΩ!!! ΑΙΔΩΣ!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Η τεράστια θετική ανταπόκριση των εργαζομένων στο αγωνιστικό κάλεσμα του συλλόγου μας «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» και των εργατικών σωματείων της περιοχής μας, η μαζική συμμετοχή του λαού και της νεολαίας στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη Νέα Ιωνία – και στις άλλες πόλεις – ενάντια στην κυβερνητική πολιτική, στην αυξανόμενη κρατική βία και καταστολή δεν μπορεί να αποτελεί πεδίο κοκορομαχίας μεταξύ Μητσοτάκη – Τσίπρα.

Οι αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις και οι μαζικές λαϊκές αντιδράσεις δεν επιτρέπουμε να χρεώνονται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ως κυβέρνηση ακολούθησε την αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολιτική και τον αυταρχισμό των προηγούμενων κυβερνήσεων. Ούτε και προσφέρονται ως αντικείμενο πολιτικής διαφήμισης σε ανώδυνες για τα επιχειρηματικά συμφέροντα «ακηδεμόνευτες» ομαδούλες ευκαιριακής σύστασης για την εκτόνωση της λαϊκής αγανάκτησης και την υποβάθμιση του οργανωμένου ταξικού αγώνα.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! κυρίες και κύριοι Κυβερνητικοί εκπρόσωποι και όσα μέσα ενημέρωσης κινήστε στην πιο πάνω τακτική, ΑΙΔΩΣ! Πάψτε πια να σερβίρετε ενορχηστρωμένα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες της Κυβέρνησης απέναντι στους αγώνες μας.

ΩΣ ΕΔΩ!! Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς, οι μαθητές μας, ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία σας πήραμε….χαμπάρι!

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ. Οι αιτίες που μας κινητοποιούν είναι οι αντιλαϊκές πολιτικές των κυβερνήσεων! Γι΄ αυτό και συνεχίζουμε να παλεύουμε συσπειρωμένοι στα σωματεία μας μέχρι να ικανοποιηθούν οι δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ