Συγκέντρωση εργαζομένων του «Αγία Όλγα» – Στο πλευρό τους φορείς της Νέας Ιωνίας

Δελτίο τύπου

Συγκέντρωση εργαζομένων του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου Νέας Ιωνίας (Αγία Όλγα) πραγματοποιήθηκε το πρωί 12/11 στην πύλη του Νοσοκομείου στο πλαίσιο της Μέρας Δράσης των Υγειονομικών. Στο πλευρό τους παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες σωματείων εργαζομένων και μαζικών φορέων της περιοχής, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα και τα αιτήματά τους. 

Στη συγκέντρωση μίλησαν εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο πρόεδρος Χρήστος Αντωνίου και ο Θοδωρής Αλωνιστιώτης, μέλος του ΔΣ. Από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς που παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Κώστας Κατιμερτζόγλου, πρόεδρος του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» και ο Περικλής Καρμής, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ & Επικουρικής Ασφάλισης Νέας Ιωνίας & Πέριξ.  

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες από τους Συλλόγους Γυναικών Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου (μέλη της ΟΓΕ), τις Ενώσεις ΕΒΕ Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου, το τοπικό τμήμα του Σωματείου Συνταξιούχων του Δημοσίου, το Παράρτημα Ν. Ιωνίας του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών.

 

Κάντε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here