Συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Η κάλυψη αναγκών σε σχολικά είδη μαθητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ήταν ο σκοπός της δράσης που οργάνωσε ο δήμος Ν. Ιωνίας το Σάββατο 19/9 το πρωί στην είσοδο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εκστρατείας «Το Παιδί πάνω από όλους» σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε ” που πραγματοποιήθηκε σε 61 δήμους.

Στη Ν. Ιωνία τα συλλεχθέντα είδη, καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση, παραδόθηκαν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου η οποία θα τα διανείμει σε οικογένειες συμπολιτών μας.

Οι εθελόντριες που εργάστηκαν για την επιτυχία της δράσης παρελάμβαναν και τακτοποιούσαν τα είδη που έφερναν συμπολίτες μας οι οποίοι τα προσέφεραν με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, μιας και ο σκοπός ήταν σημαντικός. Ωστόσο ο καιρός μάς τα χάλασε, αφού έβρεχε συνεχώς, και με διαφορετικές καιρικές συνθήκες η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη.

Αξίζει να αναφέρουμε την συνεισφορά των εθελοντριών κυριών Δέσποινα Μαλαφέκα και Δήμητρα Κωστάκη, εργαζόμενες της Κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Γκέλυ Σακαλόγλου και την εθελόντρια κ. Χρυσούλα Κεφαλοπούλου. Να σημειώσουμε επίσης ότι κάποια βιβλιοπωλεία(όχι όλα) ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση της Κοινωνικής υπηρεσίας και προσέφεραν σχολικά είδη.

Αλέκος Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ