Συνάντηση εκπροσώπων αθλητικών σωματείων με τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας και την Αντιπεριφερειάρχη

Νέα Ιωνία 23/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εκπροσώπων αθλητικών σωματείων με τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας και την Αντιπεριφερειάρχη

Επί τάπητος τέθηκαν θέματα αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου και ανάπτυξης των αθλητικών δραστηριοτήτων στο περιβάλλοντα χώρο σε συνάντηση των εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων της πόλης με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθήνας Λουκίας Κεφαλογιάννη και την Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινας Θωμαΐδου.

Συγκεκριμένα κατατέθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν σχέδια αποτελεσματικής αξιοποίησης των χώρων πέριξ του Σταδίου με την Αντιπεριφερειάρχη να ανταποκρίνεται θετικά και να δίνει τη δέσμευση ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για τη χρηματοδότηση ενός μεγαλόπνοου έργου για τους μικρούς, αλλά και μεγάλους της πόλης.

Σε πνεύμα συνεργασίας και συναίνεσης συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν τη λειτουργία των σωματείων, καθώς και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του δημοτικού σταδίου της Νέας Ιωνίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Α.Ε. Ελευθερούπολης Γιάννης Χούσος, ο πρόεδρος του Α.Ο. Νέας Ιωνίας Μάκης Ελμαλόγλου και το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Δεσποτόπουλος, ο πρόεδρος του Π.Α.Ο. Αλσούπολης Σωτήρης Κατσός, ο πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «Ανατολή» Βαγγέλης Βασιλείου και ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Τσαγκαράκης, ο πρόεδρος Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «Ίκαρος» Χάρης Σαλμάς, και ο υπεύθυνος λειτουργίας του σταδίου και υπάλληλος του ΟΠΑΝ Κώστας Ρίζος, καθώς επίσης στη συνάντηση παραβρέθηκε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου.

Σε σχετική δήλωσή της η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου  επεσήμανε: «Η Δημοτική Αρχή εντείνει τις προσπάθειές της για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης στην πόλη προκειμένου τα σωματεία μας να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο προπονήσεων και να συνεχίσουν να προάγουν τον μαζικό αλλά και το σωματειακό ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ