Συνέντευξη με τον υποψήφιο δημ. σύμβουλο, κ. Χρήστο Κανλή

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Ενότητα για τη Ν. Ιωνία”, κ. Χρήστος Κανλής απαντά σε ερωτήσεις της IONIANET…


κ. Κανλή, ποιες είναι οι σημαντικότερες  προγραμματικές δεσμεύσεις σας που θεωρείτε ότι τηρήσατε ως παράταξη στην θητεία σας στη διοίκηση του δήμου μας;
Τα προγραμματικά μας συνθήματα στις εκλογές του 2014 ήταν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  και ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.  Στο πλαίσιο αυτό υπενθυμίζω πως, σαν δημοτική αρχή,  ενισχύσαμε το δίκτυο εθελοντών του Κοινωνικού μας Παντοπωλείο και όλες τις δράσεις της Κοινωνική Υπηρεσίας.

Στην τωρινή θητεία μας 2015 – 2019 αφιερωθήκαμε με εξαιρετικά αποτελέσματα στην Κοινωνική προστασία των αδύναμων συμπολιτών μας και σε σημαντικά έργα υποδομών που λύνουν τα μεγάλα προβλήματα της πόλης. Προτιμήσαμε όλα τα παραπάνω, κάτω από τις παρούσες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες της χώρας μας και απορρίψαμε τα όποια έργα «βιτρίνας».

Δεν σταματήσαμε μόνο εκεί. Θεωρήσαμε πως ένας σύγχρονος Δήμος  οφείλει να θέσει  γερές  βάσεις  στους  τομείς  ευθύνης  που  αφορούν τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Προχωρήσαμε λοιπόν σε άλλους δύο βασικούς άξονες:

Τα μεγάλα τεχνικά έργα υποδομής και τον άξονα της Ανακύκλωσης-Καθαριότητας-Διαχείρισης Απορριμμάτων. Σας παραθέτω τις παρακάτω δράσεις οι οποίες είναι:

Στα Τεχνικά Έργα προχωρήσαμε σε:
Απαλλοτριώσεις
Απαλλοτριώθηκε στα Ανθρακωρυχεία το Ο.Τ. Γ.572 και Ο.Τ. Γ.560 (ιδιοκτησία Αϊδίνη), απαλλοτριώθηκε η πλατεία Παπαφλέσσα Ο.Τ. 429, χωρίς επιβάρυνση των παρόδιων δημοτών.
Οι προηγούμενες απαλλοτριώσεις του Δήμου ήταν η πλατεία του Παναιτωλίου το 1985 και το Ο.Τ. 150 το 1986 και στις απαλλοτριώσεις αυτές, Δήμαρχος ήταν ο Ηρακλής Γκότσης.
Αγωγοί ομβρίων
Η Νέα Ιωνία θωρακίζεται με δίκτυο αγωγών ομβρίων.

 • Αγωγοί διάσπαρτοι σε όλη την πόλη (εκτός Περισσού) εργολαβία η οποία εκτελείται και έχει καλύψει το 60%. Στις συνοικίες Καλογρέζα, Αλσούπολη, Νεάπολη, Σαφράμπολη, Κάκκαβα, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί,
 • Όμβρια Περισσού. Το έργο δημοπρατείται τον Απρίλιο του 2019.
 • Μετατόπιση και ανακατασκευή αγωγού στην οδό Αλατσάτων.

Αξιοποίηση Ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Γεωθερμία)
Με το έργο παρέχεται θέρμανση, ψύξη, ζεστό νερό χρήσης και ηλεκτρική ενέργεια σε 9 κτίρια: Νοσοκομείο Αγία Όλγα, Στέγη Ανηλίκων, 1ος Βρεφον. Σταθμός, 4ος & 7ος Βρεφον. Σταθμός, 14ο Νηπιαγωγείο, 6ο Δημοτικό Σχολείο, 7ο Γυμνάσιο, 5ο Λύκειο, Δημαρχείο. Με το έργο αυτό αναμένεται εξοικονόμηση ενέργειας της τάξης του 58% και μείωση εκπομπών άνθρακα της τάξης του 51%.

Ανάπλαση Ο.Τ. 150 και κατασκευή υπόγειου Σταθμού Αυτοκινήτων
Με την ολοκλήρωση του έργου αυτού, αφενός θα μπορεί να γίνει σημαντική παρέμβαση στο πλέγμα των εμπορικών δρόμων στο κέντρο της πόλης, με την απομάκρυνση αρκετών αυτοκινήτων, το κυριότερο όμως ο Δήμος θα αποκτήσει μία πλατεία 5,5 στρεμμάτων στο κέντρο της πόλης. Το έργο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. Την διαχείριση του υπόγειου σταθμού θα την έχει ο Δήμος.

Κατασκευή πεζογέφυρας
Παραπλεύρως της γέφυρας ΗΣΑΠ στην οδό Αλ. Παναγούλη

Ο Δήμος αντικαθιστά όλους τους λαμπτήρες οδοφωτισμού με συγχρονους λαμπτηρες LED
Συγκεκριμένα προχωρήσαμε σε:

 • προμήθεια και εγκατάσταση 3.716 φωτιστικών σωμάτων και 3.875 λαμπτήρων, σύγχρονης τεχνολογίας LED.
 • προμήθεια και εγκατάσταση λογισμικού συστήματος Τηλεχειρισμού και ελέγχου των φωτιστικών σωμάτων και των λαμπτήρων
 • εγγύηση καλής λειτουργίας των φωτιστικών για δέκα (10) χρόνια

Κατασκευή νέων εξεδρών στο Δημ. Στάδιο
Το έργο έχει ολοκληρωθεί και έχει παραδοθεί για χρήση στον ΟΠΑΝ και τα αθλητικά σωματεία. Προϋπολογισμός 3.064.612

Παρεμβάσεις στη γειτονιά και στα σχολεία

 • Κατασκευάστηκε η πλατεία Φρυγίας στα Ανθρακωρυχεία στο Ο.Τ. Γ599
 • Ανακατασκευάστηκε η πλατεία Παλαιολόγου
 • Από τις 40 παιδικές χαρές στο Δήμο, αναπλάστηκαν και λειτουργούν στις εξής πλατείες: Τσαλδάρη, Μηλιώρη, Ελευθερίας, Μακελαράκη, Αναπήρων, Μητέρας, Αγγ. Σικελιανού, Ύδρας, Αγ. Αναστασίας, Πλατ. Υγείας, Παραδείσου, Παναιτωλίου
 • Ανακατασκευάζονται οι παιδικές χαρές στις πλατείες Αλσούπολης, Ειρηνοδικείου, Μικρασιατών, Αγ. Γεωργίου
 • Αναπλάστηκε ριζικά ο πεζόδρομος της οδού Πίνδου με νέες πλακοστρώσεις, καθιστικές επιφάνειες, εμπλουτισμό φύτευσης
 • Ασφαλτοστρώθηκαν συνολικά 25 χλμ. δρόμων

Στον Τομέα της Ανακύκλωσης και της Καθαριότητας καταφέραμε μέσα σε μία θητεία:

 • να μειώσουμε δύο φορές τα δημοτικά τέλη
 • να εκσυγχρονίσουμε τον στόλο του Δήμου μας με

6  μεγάλα απορριμματοφόρα πρέσες
3 αναρροφητικά σάρωθρα
4 φορτηγά διαφόρων τύπων
1 φορτηγό γερανοφόρο

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 14  οχήματα  σε  θητεία  4 ετών με ταυτόχρονη μείωση των Δημοτικών τελών

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προμήθεια  οχημάτων στο Δήμο μας, με στόχο τον εκσυγχρονισμό του στόλου για καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες, αλλά και την εξασφάλιση συνθηκών ασφάλειας για τους εργαζόμενους του Δήμου.

 • Υπόγειοι  Κάδοι:

Εγκαταστήσαμε  στην πόλη μας τρία συστημάτα υπογειοποιημένων κάδων.

 • Π. Π. Γερμανού και Ελευθερίου Βενιζέλου
 • Μεσολογγίου και Αγίου Βασιλείου
 • Πλατεία Αναπήρων (επί της οδού Αλαμάνας)

Οι υπόγειοι κάδοι μπορούν να αποθηκεύσουν έως και επτά φορές τον όγκο των συμβατικών κάδων,

Σχεδιάζουμε την τοποθέτηση και άλλων τέτοιων συστημάτων στις κεντρικές πλατείες της πόλης μας.

  • Πραγματοποιήσαμε την μεγαλύτερη προμήθεια κάδων που έχει πραγματοποιηθεί στο Δήμο Νέας Ιωνίας και θα καλύψει της ανάγκες των δημοτών για τα επόμενα χρόνια.
  • 800 και πλέον ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ
  • 220  ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΙ  ΚΑΔΟΙ 80 lt, για  πλατείες
 • Καφέ  Κάδοι Ανακύκλωσης  Οργανικών Υλικών:

Ξεκίνησε η χρήση των καφέ κάδων κομποστοποίησης στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αλσούπολης τους πρώτους καφέ κάδους με πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας, για το περιβάλλον αλλά και για τα οικονομικά του Δήμου μας, καθώς μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε νέα μείωση των Δημοτικών τελών.

Θεωρώ πως έγινε μία πλούσια δράση σε βασικούς άξονες που αφορούν την ανάπτυξη της πόλης μας.

Είστε ικανοποιημένος από το  προσωπικό σας έργο στις θέσεις ευθύνης που αναλάβατε;
Έχω υπηρετήσει σε δύο αντιδημαρχίες, δύο «δύσκολες» αντιδημαρχίες, στη διαχείριση των Οικονομικών του Δήμου και στον τομέα του Περιβάλλοντος.

Θεωρώ πως το έργο ήταν θετικό ειδικά στη δεύτερο τομέα δουλειάς στην αντιδημαρχία της καθαριότητας και του περιβάλλοντος.

Ο τομέας αυτός είναι ένας ζωντανός, δυναμικός τομέας στον οποίο καλείσαι να λύσεις, γρήγορα και αποτελεσματικά προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών.

Πέρα όμως το κομμάτι της καθημερινότητας, προσπάθησα να αφήσω μία παρακαταθήκη, ένα πολιτικό στίγμα.

Οι άμεσες προτεραιότητες ήταν να θωρακίσω με τη βοήθεια των προϊσταμένων την ασφάλεια των εργαζομένων. Αυτό το πετύχαμε με την πολύ καλή συνεργασία με τον ιατρό εργασίας, αλλά και τον τεχνικό ασφαλείας.

Έπειτα και συνεχίζοντας στην ίδια πολιτική προχωρήσαμε σε ολική ανανέωση του στόλου οχημάτων του δήμου μας. Συνολικά 14  οχήματα  σε  θητεία  4 ετών. Έτσι εξασφαλίσαμε προς όφελος των δημοτών σύγχρονα οχήματα αποκομιδής που διασφαλίζουν ποιοτική εργασία και ασφάλεια.

Το επόμενο στάδιο ήταν η προώθηση της ανακύκλωσης, αλλά και η διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης στους συνδημότες μας.

Προχωρήσαμε λοιπόν, σαν δημοτική αρχή, το πρόγραμμα της κομποστοποίησης των βιοααποβλήτων της πόλης με τη χρήση των καφέ κάδων.

Μέσα σε αυτούς τους κάδους τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις θα μπορούν να ρίχνουν τα υπολείμματα των τροφίμων, προκειμένου αυτά να ανακυκλώνονται και να επαναχρησιμοποιούνται ως κόμποστ. Μία κίνηση που προγραμματίζουμε να πετύχει:

 • Μείωση των απορριμμάτων προς ταφή
 • Παραγωγή κομπόστ το οποίο ένα από τα καλύτερα καλυπτικά για το έδαφος κι ένα από τα καλύτερα βελτιωτικά εδάφους
 • Μείωση του όγκου των απορριμμάτων με αποτέλεσμα τη μείωση των Δημοτικών τελών.

Εδώ θέλω να τονίσω πως οι καφέ κάδοι αναπτύχθηκαν και σε όλα τα Δημοτικά σχολεία της πόλης μας για να εκμεταλλευτούμε το πρόγραμμα σίτισης με το οποίο όλοι οι μαθητές δημοτικών σιτίζονται (δωρεάν και καθημερινά 3.500 γεύματα) μέσα στο σχολικό τους πρόγραμμα.

Η διαμόρφωση στάσεων και η υιοθέτηση συμπεριφορών για τη σωστή διαχείριση των αποβλήτων πρέπει να ξεκινά από την παιδική ηλικία και επιτυγχάνεται με τη συνεχή ενημέρωση των μαθητών, την προώθηση των θεμάτων του περιβάλλοντος και την ενίσχυση και ενθάρρυνσή τους να συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα ανακύκλωσης στο σχολείο και κατ΄ επέκταση στο σπίτι.

Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήσαμε φεστιβάλ περιβάλλοντος μέσα από τις δράσεις των οποίων  γνωρίσαμε στους δημότες και συμπολίτες μας τα οφέλη της ανακύκλωσης για το περιβάλλον αλλά και για την οικονομία.

Μετά από όλες αυτές τις πρωτοποριακές δράσεις και αφού πραγματοποιήσαμε και δύο διαδοχικές μειώσεις δημοτικών τελών, μπορώ με σαφήνεια να δηλώσω πως πέτυχα να αφήσω το πολιτικό στίγμα που αρχικά οραματίστηκα και θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την άψογη συνεργασία που είχα με όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος.

Θα μου επιτρέψετε να κάνω ειδική μνεία για τον Διευθυντή της υπηρεσίας τον κύριο Ανδρέα Κατσορίδα, ο οποίος στήριξε το καθημερινό έργο των  εργαζομένων, αλλά και εμένα ως διοίκηση για να μπορέσουμε όλοι μαζί να εκσυγχρονίσουμε τη λειτουργία της υπηρεσίας ,αλλά και τις παροχές προς τους δημότες.

Ποιο θεωρείτε το σημαντικότερο επίτευγμά σας;
Οι μεγάλες δράσεις για τις οποίες είμαι υπερήφανος ως ενεργός πολίτης και θεωρώ πως αφήνουν πολιτική παρακαταθήκη στον τόπο τον οποίο γεννήθηκα και αγαπώ είναι οι μειώσεις των δημοτικών τελών σε περίοδο οικονομικής ύφεσης, ο ολικός εκσυγχρονισμός του στόλου, η προώθηση της ανακύκλωσης μέσα από τους καφέ κάδους, το δίκτυο των βυθιζόμενων κάδων, αλλά και η προσπάθεια διαμόρφωσης οικολογικής συνείδησης στους συμπολίτες μας.

Δεν θα ξεχωρίσω κάτι από όλα τα παραπάνω, αλλά κρατάω το γεγονός ότι κατάφερα να φέρω μία νέα πολιτική πνοή και να αφήσω το προσωπικό μου στίγμα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Τι απαντάτε στην κριτική της αντιπολίτευσης για τον τομέα της Καθαριότητας;
Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο οποίο να μπορεί να ασκήσει πολιτική κριτική η αντιπολίτευση. Θεωρώ πως προχωρήσαμε όλα τα μεγάλα θέματα του τομέα καθαριότητας, όπως ολικός εκσυγχρονισμός, ανακύκλωση, νέες ιδέες (βυθιζόμενοι κάδοι κτλπ), αλλά και το κομμάτι που αφορά άμεσα τον δημότη, όπως η διαχείριση των δημοτικών τελών (δύο μειώσεις).

Κάποιες παρατηρήσεις και υποδείξεις υπήρχαν μέσα στη διάρκεια της θητείας, αλλά αφορούσαν κυρίως σημειακές παρατηρήσεις για προβληματικά σημεία της πόλης τα οποία ήταν ήδη σε γνώση της υπηρεσίας και στα οποία προσπαθήσαμε να δώσουμε λύση.

Θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά βέβαια πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης ώστε να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι, με βάση συγκεκριμένο επιχειρησιακό σχέδιο υλοποίησης. Για παράδειγμα εξακολουθεί να υπάρχει έλλειμμα σε υποδομές επεξεργασίας και διάθεσης στερεών αποβλήτων.

Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι λόγω της αναστολής των προσλήψεων, της συνταξιοδότησης πολλών εργαζομένων και του μεγάλου αριθμού μετατάξεων, το προσωπικό στην καθαριότητα  έχει μειωθεί σε σημαντικό βαθμό δυσχεραίνοντας το έργο μας.

Δηλώνετε ενταγμένος στην Αριστερά, τι ακριβώς σημαίνει αυτό για σας στις σημερινές συνθήκες;
Πραγματικά είμαι ενταγμένος στον προοδευτικό χώρο της Αριστεράς, της προόδου και της οικολογίας. Ερεθίσματα και ακούσματα από την οικογένεια μου που  με ώθησαν σε εσωτερικές ανησυχίες με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις κοινωνίες που χτίζει.

Αριστερά σημαίνει ήθος, ανιδιοτέλεια και προσφορά.

Αλλά πέρα από αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία πηγάζουν μέσα από τους προοδευτικούς ανθρώπους με διάθεση προσφοράς στη κοινωνία θεωρώ πως η σύγχρονη αριστερά είναι το ανάχωμα που στέκεται ανάμεσα στον ολοκληρωτισμό σε οποιαδήποτε μορφή του.

Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες που ο μαύρος ολοκληρωτισμός βρίσκει εύκολες μα κενές, χωρίς βάθος, απαντήσεις σε κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα θεωρώ πως η τέχνη και η αριστερά με επίκεντρο του στοχασμού της τον άνθρωπο θα δώσει την απάντηση.

Μέσα από σοβαρά ερωτήματα και από στιβαρές πολιτικά απαντήσεις, μέσα από κοινωνικές διεκδικήσεις και ριζοσπαστικές κατευθύνσεις  στην παγκόσμιο πολιτικό χάρτη η Αριστερά του σήμερα και του μέλλοντος και θα είναι η κινητήριος δύναμη για αλλαγές.

Τι σημαίνουν για σας: Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, Αριστερά, Οικονομία της Αγοράς, Ανεργία, Νεολαία, Μετανάστες, Μικρασία, Κοινωνικά δικαιώματα;
Τοπική Αυτοδιοίκηση: Ο πρώτος βαθμός διοίκησης, η άμεση σύνδεση της πολιτικής με την καθημερινότητα των πολιτών. Ουσιαστική εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας (των φορέων της και των πολιτών) στην διαβούλευση, την γνωμοδότηση  και την λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν, άμεσα ή έμμεσα, μπορεί να αποτελέσει ένα πεδίο νέων πειραματισμών και άρα μιας νέας κοινωνικής οργάνωσης.

Ευρωπαϊκή Ένωση: Το πολιτικό κέντρο αποφάσεων. Πρόκληση για την αριστερά του μέλλοντος να κερδίσει νέους συσχετισμούς για τις παραγωγικές τάξεις. Η ανατροπή της νεοφιλελεύθερης πολιτικής της ΕΕ αποτελεί μονόδρομο μέσα από τη σύνθεση και τη συνεργασία των λαών αν η Ευρώπη δεν θέλει να τεθεί στο περιθώριο των διεθνών εξελίξεων.

Αριστερά: Τρόπος ζωής, αντιλήψεις και θέσεις που αντιμάχονται τις βαθιές ανισότητες και τις διακρίσεις, προωθούν την κοινωνική ισότητα, την φιλία και την συνεργασία ανάμεσα στα έθνη και τους λαούς, και  αγωνίζονται ενάντια στον εθνικιστικό και θρησκευτικό σκοταδισμό.

Οικονομία της Αγοράς: Το νεοφιλελεύθερο μοντέλο που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο οδηγεί σταδιακά στην υπονόμευση των κοινοτικών αξιών, στη σημερινή νεορατσιστική έκρηξη στην Ευρώπη, καθώς και στην αυξανόμενη ανισότητα και φτώχεια που ακολουθεί την εμφάνιση της παγκοσμιοποίησης.

Ανεργία: Η ανεργία αποτυπώνει την εύθραυστη κατάσταση της οικονομίας και της κοινωνίας. Πολιτικές για τη μείωση της ανεργίας είναι ζωτικής σημασίας τόσο για τη προστασία της οικονομίας, όσο και για την προστασία του ατόμου από τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Νεολαία: Η νέα γενιά οφείλει να αποκτήσει πολιτική ματιά και να καταστεί πρωταγωνίστρια στις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη, διαμορφώνοντας τη νέα πραγματικότητα και βάζοντας τομές σε θέματα που την αφορούν άμεσα με γνώση και όραμα.

Μετανάστες: Η σύγχρονη Αριστερά παρεμβαίνει οργανωμένα, συμπαρίσταται στους μετανάστες συμβάλλοντας στην αυτοοργάνωσή τους, στην προστασία τους και στην αποτελεσματικότητα των αγώνων τους για μια καλύτερη ζωή, χωρίς φόβο και άγρια εκμετάλλευση, σ’ ένα αγώνα ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία, τον εθνικισμό και τους πολέμους.

Μικρασία:  «Μικρασία, πατρίδα αξέχαστη».

Κοινωνικά δικαιώματα: Δεν υπάρχει ελευθερία χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε πραγματικά δικαιώματα χωρίς ριζική αλλαγή της ταξικής κυριαρχίας. Η Αριστερά, που βρίσκεται πίσω από πολλές δικαιωματικές κατακτήσεις, υπερασπίζεται με την ιδεολογία και τις θέσεις της τα κοινωνικά δικαιώματα ενάντια στη νέα παγκόσμια τάξη και στην παγκοσμιοποίηση. Οι οικονομικοί μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι άνεργοι, είναι η ζωντανή απόδειξη της αδυναμίας εφαρμογής τους.

Αν κάποιος δεν σας γνωρίζει ποια είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά σας ως άνθρωπος;
Επανέρχομαι σε μια παλιά υπόθεση αναζητώντας νέες λύσεις, δεν μιλώ εκ μέρους άλλων, δεν φοβάμαι να κάνω λάθη, είμαι αισιόδοξος, χωρίς όμως να παύω να είμαι ρεαλιστής.

Πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας;
Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος, καθώς εκτός από τα καθήκοντα μου ως Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, είμαι καθηγητής Μαθηματικών  και διδάσκω μαθητές του Λυκείου. Παρόλα αυτά όποτε έχω χρόνο βγαίνω έξω με φίλους, πηγαίνω κινηματογράφο, βλέπω αγαπημένες ξένες σειρές, ακούω πολλή μουσική και αθλούμαι.

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας επιλογές:
α)Συγγραφέας: Αλμπέρ Καμύ
β)Κινηματογραφικό ή θεατρικό έργο: Fight Club του Ντέιβιντ Φίντσερ
γ)Τραγουδιστής ή ηθοποιός: Αλέν Ντελόν
δ)Μουσική: Electronica, Post Rock  και Doom

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ