Συνωστισμός στην ποδιά της Δεξιάς από κα Θωμαϊδου και κ. Μανούρη-του Χ. Χοτζόγλου

Χριστόδουλος Χοτζόγλου, Μέλος της Γραμματείας της «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»

Φαίνεται  ότι  ξεκαθαρίζει  η κατάσταση  στις παρατάξεις  για  το  ποιος  υποστηρίζει  τι.

Και  εξηγούμαι :

Στο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 18/02 η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ έφερε ένα ψήφισμα που καταδίκαζε το Νόμο των Κεραμέως -Χρυσοχοϊδη για την Παιδεία.

Πρέπει εδώ να πούμε ότι το νομοσχέδιο ήδη έχει καταδικασθεί στην συνείδηση της πλειοψηφίας των πολιτών ,ειδικά όσων εμπλέκονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στο θέμα,Πανεπιστημιακοί,Φοιτητές,Μαθητές,Γονείς.

Όμως το μείζον που προέκυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο ήταν η αντιμετώπιση του ψηφίσματος από τις παρατάξεις της κας Δημάρχου και του κ. Μανούρη.

Ο κ. Μανούρης απείχε και δεν πήρε θέση για να μην επηρεάσει λέει τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του!!! Βέβαια σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό για την Εκπαίδευση θέμα θα επιβαλλόταν  να πάρει θέση κυρίως ο επικεφαλής ο οποίος είναι και εκπαιδευτικός , όπως έκαναν ευθαρσώς και οι δημ. σύμβουλοι-εκπαιδευτικοί της παράταξής του, που καταδίκασαν τον συγκεκριμένο Νόμο.

Η κα Θωμαίδου επιβεβαίωσε  μια ακόμα φορά ότι κοιτάει δεξιά μην ψηφίζοντας το προτεινόμενο από την «Ενότητα» ψήφισμα, όπως και κάθε αντικυβερνητικό ψήφισμα που έχουν καταθέσει οι παρατάξεις στο δημ. συμβούλιο.

Φαίνεται λοιπόν ότι υπάρχει συνωστισμός στην ποδιά της Δεξιάς για το ποιος θα ηγηθεί του χώρου.

Χριστόδουλος Χοτζόγλου

Μέλος  της δημ. παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία»

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ