Σκληρή επίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Ιωνίας κατά Χατζησαββίδη

Με σκληρή ανακοίνωσή της, η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Νέας Ιωνίας καταγγέλλει τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Αριστείδη Χατζησαββίδη για συγκεκριμένες πρακτικές.

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Ο αυταρχικός κατήφορος της δημοτικής αρχής αποδεικνύει την αμηχανία της στην υπεράσπιση της χρεοκοπημένης της αντιλαϊκής πολιτικής!

Η δημοτική αρχή, με ένα πογκρόμ αυταρχισμού που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αποδεικνύει πλέον και στον πιο δύσπιστο ότι, πίσω από το σκηνικό σύγκρουσης και αδιαλλαξίας που στήνει, επιδιώκει να κρύψει τις κραυγαλέες ευθύνες της για την έλλειψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας της ζωής των εργαζομένων, συνολικά του λαού της πόλης μας.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση – μέσω τηλεδιάσκεψης – της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, την Τρίτη 24 Νοεμβρίου, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αρ. Χατζησαββίδης, προχωρώντας σε μία απαράδεκτη, αντιδημοκρατική, φασιστικού τύπου επίδειξη αυταρχισμού και αλαζονείας, απέκλεισε τον εκλεγμένο με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Τσουκαλά από τη συνεδρίαση της Επιτροπής, εξαπολύοντάς του ταυτόχρονα ανυπόστατες κατηγορίες, βγαλμένες από τα γνώριμα, φτηνιάρικα εγχειρίδια του βρώμικου αυριανισμού που υπηρέτησε με σθένος.

Δεν μας κάνει εντύπωση! Είναι γνωστή η τακτική της δημοτικής αρχής να απαντάει στην τεκμηριωμένη κριτική που της γίνεται με ύβρεις, προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ειρωνεία και έπαρση, ώστε να περνάει με κάθε τρόπο τον αντιδραστικό της σχεδιασμό, την εγκληματική κυβερνητική πολιτική. Έτσι, και στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής κατέφυγε σε πραξικοπηματικού τύπου αποκλεισμούς, προκειμένου να “κουκουλώσει” το διαχρονικό “σκάνδαλο” της μη εξασφάλισης Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζομένους του Δήμου.

Είναι βαθιά γελασμένη η δημοτική αρχή αν νομίζει ότι με τέτοιες απαράδεκτες και αυταρχικές πρακτικές θα εκφοβίσει όσους αντιστέκονται στην εφαρμοζόμενη πολιτική και δίκαια αγωνίζονται για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους!

Με τον αποφασιστικό μας αγώνα θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας, τις δημοκρατικές μας ελευθερίες, αχρηστεύοντας τις μεθοδεύσεις της δημοτικής αρχής στην πράξη!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.

Νέα Ιωνία, 26/11/2020

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ