Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: στάση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στους δήμους & τη περιφέρεια

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Α & Β ΒΑΘΜΟΥ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΙΩΑΝ. ΧΡΥΣΑΦΗ 10 Τ.Κ. 16346 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλέφωνο – fax 210 9939900 Κινητό 6980 602038
http://www.syndikatoota.blogspot.com
e-mail: syndikatoota@gmail.com

ΑΘΗΝΑ 20-2-2020    

ΑΡ. ΠΡΩΤ.010                                                    

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ προκηρύσσει ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την Τρίτη 25 του Φλεβάρη από την έναρξη του ωραρίου έως τις 12:00 μ.μ. για όλους τους εργαζόμενους στους δήμους και τη περιφέρεια ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας. Και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση στις 08:00 το πρωί στο Καβούρι Αττικής εκεί που έχει εξαγγελθεί το «συνέδριο» της ΓΣΕΕ.

Η συνδικαλιστική μαφία όπως αποκαλούν οι εργαζόμενοι την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε ένα συνέδριο παρωδία. Ένα συνέδριο με διαδικασίες fast track μακριά και έξω από τα προβλήματα των εργαζομένων.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι αυτή η πλειοψηφία μόνο συνέδριο δε θέλει να γίνει. Ένα πράγμα μόνο τους ενδιαφέρει, πως θα νομιμοποιήσουν τα όργια και τη νοθεία τους προκειμένου να στρογγυλοκαθίσουν και πάλι στις καρέκλες τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εργοδοσία και στις κυβερνήσεις.

Παίρνουν και τα μέτρα τους για να εξασφαλίσουν τους σχεδιασμούς τους. Οι ίδιοι ανήγγειλαν ότι αυτή η παρωδία θα εποπτεύεται από τον πρωθυπουργό, τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου , τον υπουργό προστασίας του πολίτη και παρουσία αστυνομικής δύναμης. Με βία, νοθεία, καταστολή και τρομοκρατία δε γίνεται συνέδριο για τα συμφέροντα των εργατών.  Απέναντι σε αυτή την κατάσταση οι εργαζόμενοι δεν πρέπει και δεν θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα. Δεν πρέπει να ανεχτούμε να κάνουν κουμάντο στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο οι ίδιοι οι εργοδότες και οι νόθοι εκλεγμένοι.

Δίνουμε τη μάχη για συνδικάτα εργατών και όχι των εργοδοτών.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ