Συνεχίζεται το έργο κατασκευής υπόγειου parking στη Νέα Ιωνία

Η Δημάρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου με τη Πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου Φωτεινή Νταλιάνη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                                                    
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 15/5/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε πλήρη εξέλιξη το έργο της κατασκευής του υπογείου σταθμού αυτοκινήτων στη Νέα Ιωνία

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς το έργο «Ανάπλαση Οικοδομικού Τετραγώνου 150 και κατασκευή υπογείου σταθμού αυτοκινήτων», όπως διαπιστώθηκε στη συνάντηση της Δημάρχου Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου με τη Πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης του Έργου Φωτεινή Νταλιάνη την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στο Δημαρχείο της Νέας Ιωνίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών, ενώ διαβεβαιώθηκε ότι θα συνεχιστεί η επιτυχής συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας για να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο προκειμένου να μην προκύψουν καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης του έργου.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών κα. Λουκία Κεφαλογιάννη, καθώς και την Περιφερειακή Σύμβουλο και Πρόεδρο Επιτροπής Παρακολούθησης Έργου κα. Φωτεινή Νταλιάνη για την αγαστή συνεργασία σε μια κομβική χρονική στιγμή για την υλοποίηση του έργου. Από τη σημερινή συνάντηση προκύπτει ότι το έργο συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ευελπιστούμε να μην υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στην πορεία υλοποίησης και να ολοκληρωθεί εντός του εγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο έργο υποδομής για την πόλη μας, το οποίο αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων, του εμπορικού κόσμου και των επισκεπτών της Νέας Ιωνίας».

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ