Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο Διευθυντής του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας, Μιλτιάδης Καναβός

    Συγχαίρω θερμά, όλους  τους μαθητές  που είδαν τα ονόματά τους ανάμεσα στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020. Η εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειας τους για κατάκτηση της γνώσης.

Η επιτυχία τους είναι αναμφίβολα προσωπική καθώς είναι αποτέλεσμα της δικής τους εργασίας, ωστόσο σε αυτήν έχουν συμβάλλει σε σημαντικό βαθμό τόσο οι καθηγητές τους που με ευσυνειδησία τους καθοδήγησαν στη μελέτη τους, όσο και οι γονείς τους που στάθηκαν πάντοτε στο πλευρό τους.  Μπροστά στους νεοεισαχθέντες   πλέον ανοίγεται μια νέα περίοδος στη ζωή τους γεμάτη καινούργιες εμπειρίες και προκλήσεις, μια περίοδος που θα διαμορφώσει μέσα από τις σπουδές τους,  τη νέα γενιά που θα έρθει να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία ως ενεργοί πολίτες.

Συγχαρητήρια επίσης και σε όσους προσπάθησαν χωρίς να έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Η ζωή και οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ.

Εύχομαι σε όλες και όλους, επιτυχόντες και μη, να έχουν μια δημιουργική πορεία στη ζωή τους  και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

                                Ο  Διευθυντής του 3oυ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

                                                                                Μιλτιάδης  Καναβός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ