Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας: Νέος χοροδιδάσκαλος ο Γιάννης Μεγαλακάκης

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Κρητών νέας Ιωνίας,

Σας κάνουμε γνωστό ότι κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, δάσκαλος χορού στο σύλλογό μας από τη νέα περίοδο 2019-2020 θα είναι ο σπουδαίος ερευνητής και χοροδιδάσκαλος Γιάννης Μεγαλακάκης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από μελέτη και αξιολόγηση διαφόρων εναλλακτικών επιλογών και ακολούθως συναντήσεων και συνομιλιών με σημαντικούς χοροδιδασκάλους.

Ο Γιάννης Μεγαλακάκης, εκτός από ερευνητής και καταξιωμένος δάσκαλος Κρητικών χορών, είναι στιχουργός και συγγραφέας. Είναι ένας άνθρωπος με εξαιρετικά πλούσιο βιογραφικό, του οποίου η ζωή είναι συνυφασμένη με τον Κρητικό πολιτισμό. Μαζί με τον αδερφό του Γιώργο Μεγαλακάκη, τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, έχουν καταγράψει αναρίθμητες ώρες έρευνας και διδασκαλίας, καλώντας μας να μυηθούμε στη χορευτική τέχνη της Κρήτης.

Πιστεύουμε, ότι η συνεργασία αυτή εγκαινιάζει μία νέα περίοδο εξωστρέφειας και δημιουργεί νέες προοπτικές για το σωματείο μας. Το πλήρες πλούσιο βιογραφικό του Γιάννη Μεγαλακάκη, θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, καθώς επίσης και πληροφορίες για τις εγγραφές και την έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου 2019-2020.

Ο Πρόεδρος
Β. Τριγωνάκης

Η Γεν. Γραμματέας
Μ. Ανδρέου – Ντούρλια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ