Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Στάση εργασίας στις 05/06

ΑΘΗΝΑ 1-6-2019

ΑΡ. ΠΡΩΤ.031

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΤΟΥ ΙΟΥΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 08:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 12:00 ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 09:00 ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ (Πουλίου 6 και Λεωφ. Αλεξάνδρας).

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την κοροϊδία απέναντι στους χιλιάδες εργαζομένους που περιμένουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της 3Κ. Σκόπιμα ρίχνει την ευθύνη στον ΑΣΕΠ προκειμένου να βγει λάδι η ίδια με την αντεργατική πολιτική που ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια.

Γνωρίζουμε καλά ότι ο σχεδιασμός τους ήταν και είναι η απαξίωση των υπηρεσιών και από προσωπικό και από υλικοτεχνική υποδομή με απώτερο στόχο να τις χαρίσουν στους επιχειρηματικούς ομίλους. Αυτή τη πολιτική επιτάσσει η ευρωπαϊκή ένωση, αυτή τη πολιτική ακολουθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη πλειοψηφία των δημάρχων.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ όσο και να προσπαθούν να διαφοροποιηθούν έχουν την ίδια στρατηγική πολιτική. Υλοποίησαν μέχρι κεραίας τη πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης και τις απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου. Παρέα χτύπησαν τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων όπως το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Σήμερα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στρώνει ξανά το έδαφος και με τη πολιτική της νεκρανασταίνει τη ΝΔ.

Απέναντι σε αυτή τη κατάσταση οι εργαζόμενοι θα πρέπει να σκεφτούν, να βγάλουν συμπεράσματα, να οργανώσουν τον αγώνα τους, να συνταχθούν με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, που θα μπαίνει μπροστά, θα διεκδικεί, θα βάζει εμπόδια στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων, της ευρωπαϊκής ένωσης και της πλειοψηφίας των δημάρχων, που θα βάζει μπροστά τις δικές μας ανάγκες.

Το αίτημα για Μόνιμη και Σταθερή δουλειά θα πρέπει να μπει στη προμετωπίδα του αγώνα. Γνωρίζουν οι πάντες ότι σήμερα το σύνολο των υπηρεσιών των δήμων υπολειτουργούν λόγο της έλλειψης προσωπικού. Το καταδεικνύουν τα δεκάδες εργατικά ατυχήματα που συμβαίνουν καθημερινά σχεδόν σε όλα τα γκαράζ ειδικά σε συναδέλφους με ελαστικές σχέσεις εργασίας.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη Στάση Εργασίας απαιτώντας από τη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Να προχωρήσει στην έκδοση των αποτελεσμάτων
Να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος από τους δήμους.
Να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι με ελαστικές μορφές χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ