Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Νέας Ιωνίας

Συνεδρίασε την Πέμπτη 14 Μαΐου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νέας Ιωνίας με στόχο την ενημέρωση των μέτρων που έλαβε ο Δήμος για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, καθώς και τον καλύτερο δυνατό συντονισμό δράσης και αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών της πόλης σε περίπτωση πυρκαγιάς και σεισμού.

Η Πρόεδρος του Σ.Τ.Ο. και Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου αφού ευχαρίστησε τα μέλη για τη συμμετοχή, ενημέρωσε όσον αφορά την αποτύπωση των μέτρων που έλαβε ο Δήμος για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, τα προβλήματα που προέκυψαν καθώς και τις λύσεις που δόθηκαν σε πρωτόγνωρες συνθήκες για τα δεδομένα του Δήμου και της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τα μέλη επικεντρώθηκαν στο πλαίσιο της πρόληψης πυρκαγιών και του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Δήμου εν όψει της αντιπυρικής περιόδου, όπως επίσης και σε μέτρα αντισεισμικής προστασίας. Όλοι οι συμμετέχοντες δήλωσαν ότι είναι σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση για την καλύτερη αντιμετώπιση κάθε συμβάντος.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ως μέλη του συντονιστικού οργάνου ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής Αναστάσιος Χαχλάκης, ο Επιπυραγός του 9ου Π.Σ. Γρηγόρης Τσοκανάς, ο Εκπρόσωπος του 306 ΕΒΤ Φώτιος Πιστολάς και η Υπαστυνόμος Β’ Μιδέρη Μαρία.

Από πλευράς Δήμου συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνιος Καρβουνιάρης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου, κα. Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Μανώλης Σμαραγδάκης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας κα. Κατερίνα Ευσταθιάδου, ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας Δημήτρης Πουρανόπουλος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης Φώτης Τσομπάνογλου.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ