Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Ιωνία

Ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ν. Ιωνίας την Πέμπτη (13/06). Η συνέλευση είχε σκοπό την ενημέρωση των μελών για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και την προετοιμασία της τοπικής οργάνωσης για τις προσεχείς εθνικές εκλογές. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν πολλά μέλη, αλλά και νέος κόσμος που ήθελε να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία.

Ο Γραμματέας της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας κ. Παπαδόπουλος προλόγισε την συνέλευση και στη συνέχεια ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Πετρόπουλος, ως κύριος ομιλητής, αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης στους βασικούς τομείς και στη διαφοροποίησή της από τα άλλα κόμματα κυρίως από τη Ν.Δ. Ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε αισιόδοξος ότι οι πολίτες παρά το δυσμενές αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών έχουν αντιληφθεί το θετικό έργο της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ και τις προοπτικές που υπάρχουν για την ανάπτυξη της χώρας σε προοδευτική κατεύθυνση , όπως χαρακτηριστικά είπε, στηρίζοντας τους πολλούς, τα χαμηλά και μεσαία οικονομικά στρώματα, σε αντίθεση με τη Ν.Δ που στηρίζει τους λίγους.

Ο κ. Πετρόπουλος απέδωσε ευθύνες για την κακή οικονομική κατάσταση που παρέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες κυβερνήσεις, θεωρώντας ότι η Κυβέρνηση ενήργησε πάντα με γνώμονα να απαλλάξει τη χώρα από τα μνημόνια, ώστε τώρα να έχει περιθώρια εφαρμογής του κοινωνικού και αναπτυξιακού της προγράμματος. Μετά την ομιλία του ακολούθησαν τοποθετήσεις αρκετών μελών.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ