Συνεχίστηκαν οι “Ιωνικές Μέρες” με ποδοσφαιρικές επιδείξεις

Το απόγευμα της Δευτέρας (14/10), στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 της πλατείας Αγίου Γεωργίου στην Ελευθερούπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του πολιτιστικού θεσμού: «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού», ο Ο.Π.Α.Ν. του Δήμου Νέας Ιωνίας και ο Π.Α.Ο. Αλσούπολης συνδιοργάνωσαν μία όμορφη αθλητική εκδήλωση, με τίτλο: «Παιχνίδια με «χρώμα» Ιωνίας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, αθλητές ηλικίας μέχρι 15 ετών πραγματοποίησαν ποδοσφαιρικές επιδείξεις, τις οποίες παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ.κ. Ελένη Γρίβα και Ιωάννης Ιωάννου, καθώς και ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Νέας Ιωνίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου.

Επίσης, πριν από την έναρξη των ποδοσφαιρικών επιδείξεων, ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο. Αλσούπολης, κ. Σωτήρης Κατσός, είπε μεταξύ άλλων πως: «Ευχαριστούμε που βρίσκεστε σήμερα εδώ σε ένα ποδοσφαιρικό «event» κατόπιν προσκλήσεως της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, της κ. Δέσποινας Θωμαΐδου. Εμείς πιστεύουμε στον σύλλογο μας ότι: Τέχνη, Πολιτισμός και Αθλητισμός, είναι τα αντίδοτα ενάντια στη βία και τα ναρκωτικά. Αυτό πρεσβεύουμε σαν ερασιτεχνικός αθλητισμός και γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ να σας διασκεδάσουμε με τις αθλητικές επιδείξεις που θα κάνουν οι μικροί μας αθλητές.».

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ