Τα παρατράγουδα των δημοτικών εκλογών

Πλακώματα στο Δ. Σ., η κατασκήνωση στο Αλεποχώρι και καμπανάκι για την αγορά

Τόση αισιοδοξία βρε παιδιά δεν την έχω ξαναδεί. Μιλάω για το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στη Ν. Ιωνία, όπου όλοι μάς έλεγαν ότι θα κερδίσουν. Τελικά δύο πρώην στελέχη του Γιάννη του Χαραλάμπους θα κοντραριστούν. Κυρ Γιάννη, επιστρέφεις έστω κι έτσι.

Ειλικρινά σας λέω προβληματίστηκα με τον Ηρακλή τον Γκότση και τον Κώστα τον Κατιμερτζόγλου, αλλά και με την Εκτός σχεδίου. Η Αριστερά μετά τόσα χρόνια υποχωρεί στη Ν. Ιωνία. Ας σκεφτούν μερικοί τι έφταιξε, μπορεί και το γενικότερο κλίμα, αλλά όχι μόνο.

Ανακοινώσεις από δω, ανακοινώσεις από κει για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στη Ν. Ιωνία. Έτσι σε λευκό ή άκυρο καλούν οι δημοτικές παρατάξεις «Λαϊκή συσπείρωση» και «Εκτός Σχεδίου», ενώ οι ανακοινώσεις των Γκότση και Κουκουλάρη κλείνουν έμμεσα το μάτι στη Θωμαΐδου. Αγωνία και στα δύο στρατόπεδα με τις ανακοινώσεις υποψηφίων και φορέων για τους υποψηφίους να πέφτουν βροχή.

Ανανεώνεται αρκετά το δημοτικό συμβούλιο, αλλά και πολλοί και πολλές ικανοί υποψήφιοι σύμβουλοι έμειναν απ’ έξω. Μη μου πείτε, αξιοκρατία, ναι άλλα όχι για όλους.

Υπήρξε αλληλοϋποστήριξη υποψηφίων, να βοηθηθούμε καλέ σε σταυρούς; Υπάρχουν κάτι γάτες στις παρατάξεις που αυτά τα έπαιξαν πάλι στα δάκτυλά τους. Έτσι για να μαθαίνουν κάποιοι νεώτεροι.

Όχι δεν θα βγάλουμε τις καταγγελίες σας στον αέρα για τις δυάδες και τις τριάδες που έπαιξαν μεταξύ υποψηφίων. Τα παράπονά σας στους επικεφαλής σας.

Τελικά αναρωτιέμαι, μήπως αυτά τα φέιγ βολάν που κάποιοι πέταξαν εναντίον του Μανούρη τον βοήθησαν, γιατί οι περισσότεροι δεν γουστάρουν τέτοια στα κρυφά.

Δεν την είδα πολύ χαρούμενη τη Δέσποινα για το αποτέλεσμα, πίστευε ότι μπορεί να είναι και πρώτη, έχει άδικο, χωρίς κομματική υποστήριξη πέρασε και τον Ηρακλή, επιτυχία.

Πολλά συχαρίκια πήρε ο Παναγιώτης για την πρωτιά του, είναι αλήθεια κουράστηκε πολύ και από στρατηγική και οργάνωση τα πήγε πολύ καλά.

Κάποια παρατράγουδα μάθαμε ότι έγιναν μεταξύ Τσομπάνογλου και Μπράτιμου, και πέσαν κάτι Γαλλικά, ήρεμα παιδιά θα σας απολαύσουμε στο δημοτικό συμβούλιο, κρατηθείτε.

Συναντήθηκαν μάθαμε ο Δηλές της Θωμαΐδου με τον Χριστοδούλου του Μανούρη σε βραδυνή αφισοκόλληση, μαζί και οι ομάδες αφισοκολλητών τους. Πήγε να γίνει τσαμπουκάς, αλλά όταν κατάλαβαν ποιος είναι ο άλλος κάναν πίσω. Βλέπετε φίλοι παλιοί και φανατικοί Παντελιδικοί και οι δύο.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ