Οι τελευταίες συμμετοχές στα διασυλλογικά πρωταθλήματα & διασκέδαση για την “Ανατολή”

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Αποτελέσματα τελευταίων Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων
ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ
Έτσι διασκεδάζει η «ΑΝΑΤΟΛΗ»….. 

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Χολαργού «Μαρκ Μαρσώ», οι ετήσιοι αγώνες στίβου με την επωνυμία «Τάσος Ξένος 2019».

Σ’ αυτούς έλαβαν μέρος και πάλι αθλητές και αθλήτριες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ και πέτυχαν αξιόλογες επιδόσεις.
100 μ. Γυναικών: Χλιάρα Μαρία 13.4
100 μ. Παίδων: Φραγκόπουλος Σταύρος 12.71 (ατομικό ρεκόρ)
300 μ. Παμπαίδων Α΄: Παπαδόπουλος Μάριος  44.07
Άλμα σε μήκος Γυναικών: Γιάνναρη Ειρήνη  4,32 μ.

Την Τετάρτη 26.6.2019 διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας οι γνωστοί αγώνες στίβου με την επωνυμία «Χρήστος Βουδούρης 2019».

Έλαβαν μέρος δύο κοπέλες του Συλλόγου και απέσπασαν και οι δύο μετάλλιο νικητριών.
Ακόντιο Παγκορασίδων Α΄: Τζώρτζη Χρυσούλα 27,58 μ. (ΠΡΩΤΗ με ατομικό ρεκόρ)
200 μ. Γυναικών: Χλιάρα Μαρία 26.96 (ΤΡΙΤΗ με ισοφάριση ατομικού ρεκόρ) 

Στον Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ συνεχίζει να υπάρχει (και αυτό συντηρείται από το εκάστοτε Δ.Σ.) το πνεύμα της αθλητικής αγωγής και παιδείας, της ευγενικής άμιλλας, της κοινωνικότητας και της συντροφικότητας.

Τα παιδιά που έχουν περάσει από το Σύλλογο έχουν διατηρήσει, εκτός από τις ωραίες αναμνήσεις τους, φιλικές σχέσεις, τις οποίες διατηρούν με τις συναντήσεις τους.

Μέσα στο Στάδιο οι προπονήσεις έχουν το χρώμα το αγωνιστικό, της προσπάθειας για τη βελτίωση της ατομικής επίδοσης, της καλής φυσικής κατάστασης.

Στους αγώνες προσπαθούν χωρίς άγχος να δώσουν ό,τι καλύτερο έμαθαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Εκτός όμως αυτών, μέσα στο Στάδιο αισθάνονται άνετα, ανταλλάσσουν τις εμπειρίες τους, τα σχολικά τους προβλήματα και (ίσως) τα εφηβικά τους θέματα.

Μέσα στο Στάδιο, την Παρασκευή 21 Ιουνίου έγινε όμως και μία ξεχωριστή γιορτή. Μόλις τελείωσε η προπόνηση των παιδιών της κατηγορίας νηπίων μέχρι και τετάρτης Δημοτικού, ξεκίνησε ένας διαφορετικός αγώνας. Αυτή τη φορά με ένα «βομβαρδισμό» από μπαλόνια γεμάτα με νερό. Ο Γενικός Αρχηγός του Συλλόγου, «εκτελώντας» τις επιθυμίες των μικρών παιδιών, είχε φροντίσει και είχε προμηθευτεί δεκάδες από τα ειδικά μπαλονάκια, τα οποία γέμισε με νερό και «τα παρέδωσε στους πολεμιστές». Μετά έδωσε το σύνθημα της εκκίνησης και τα παιδιά, γνώστες αυτού του είδους παιχνιδιών, πετούσαν τα μικρά μπαλονάκια, φυσικά στοχεύοντας να «μπουγελώσουν» το ένα το άλλο. Ο στίβος άρχισε να καταβρέχεται με άφθονο νερό. Οι προπονήτριες των παιδιών χαιρόντουσαν με το όλο σκηνικό, ώσπου και οι ίδιες έγιναν στόχος των παιδιών. Σχεδόν όλα τα παιδιά στράφηκαν κατά των προπονητριών και τις έλουσαν κυριολεκτικά. Σε κάποια στιγμή όμως τέλειωσαν τα πολεμοφόδια – τα μπαλονάκια. Οι μικροί μας πολεμιστές είχαν προνοήσει. Τότε βγήκαν τα εφεδρικά όπλα: νεροπίστολα, κουβαδάκια και πλαστικά ποτήρια. Ο Γενικός Αρχηγός, «συνεργός στον ιδιόμορφο πόλεμο», είχε γεμίσει με νερό το πλαστικό βαρέλι του Συλλόγου, το οποίο αποτέλεσε τη δεξαμενή άντλησης άφθονου νερού. Από το σημείο αυτό και μετά η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Του μπουγελώματος δεν γλίτωσαν ούτε κάποια μέλη του Δ.Σ. καθώς και κάποιοι γονείς. Η χαρά των παιδιών ήταν απερίγραπτη. Προκαλούσαν τα άλλα παιδιά να τους ρίξουν νερό. Ίσχυσε το «ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται». Έτσι τα παιδιά της «ΑΝΑΤΟΛΗΣ», τα χαριτωμένα «ΑΝΑΤΟΛΑΚΙΑ» έγιναν «παπάκια» και «βατραχάκια» από το πολύ νερό που είχαν φορτωθεί. Ευτυχώς οι γονείς τους έχουν πάντοτε εφεδρικά ρούχα και τα «περιέθαλψαν», για να μη μείνουν μούσκεμα.

Εν τω μεταξύ είχε αρχίσει η προσέλευση του επόμενου αγωνιστικού τμήματος. Δηλαδή παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών. Σαν πιο ώριμα και ψύχραιμα, έκαναν φυσιολογικά την προπόνησή τους και μετά ακολούθησε το δικό τους «μπουγέλωμα». Το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Αυτό το απόγευμα της Παρασκευής είχε απ’ όλα. Και προπόνηση και ξεφάντωμα. Προπονητές, γονείς και μέλη του Δ.Σ. αλληλοευχήθηκαν «και του χρόνου» και «καλό καλοκαίρι.

Τη Δευτέρα το βράδυ 24 Ιουνίου, ήλθε η σειρά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου να διασκεδάσουν, λίγο έξω από τις καθημερινές σκοτούρες και ευθύνες. Έκλεισαν ένα μεγάλο τραπέζι σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής και εκεί ξέδωσαν όλα τα μέλη (παραβρέθηκαν και πέντε παιδιά των μελών), με τα νόστιμα ψητά, το καλό κρασί, τις παγωμένες μπύρες και πάνω απ’ όλα την καλή διάθεση. Μερικοί το είπαν «δείπνο εργασίας» και άλλοι «σύσφιξη σχέσεων», αφού όλα τα μέλη συνοδεύτηκαν από συζύγους. Αστεϊσμοί, αποτελέσματα σχολικών και πανεπιστημιακών εξετάσεων, αποτελέσματα αγώνων, δηλώσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και πολλά ακόμη ήταν αυτά που κάλυψαν την όμορφη βραδιά. Το Δ.Σ. δίνει μεγάλη σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Για το υπόλοιπο διάστημα απομένουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και μετά ο Σύλλογος θα κλείσει όλο τον Αύγουστο. Επανερχόμαστε στις αρχές Σεπτεμβρίου ανανεωμένοι με τις αναμνήσεις μας και την καλή διάθεση για μια καινούργια αγωνιστική χρονιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει όλα τα παιδιά, τους προπονητές – συνεργάτες του Συλλόγου και εύχεται σε όλους και όλα τα μέλη του, αλλά και τους φίλους του Συλλόγου «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ». Όλοι υγιείς να συναντηθούμε πάλι στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ