“Τι θα κάνετε για το χάλι της πλ. Παλαιολόγου;”, της Χ. Παπαηλιοπούλου

Το είδα πρόσφατα στις αναμνήσεις στο facebook τότε που ανέβαζα ποστάκια και στήριζα την παράταξη της Δήμαρχου. (https://dinamiprooptikis.gr/se-aparadekti-katastasi-alsos-palaiologou-ston-perisso/). Ο σύνδεσμος αυτός σας παραπέμπει στο σύνδεσμο που η παράταξη που τώρα είναι δημοτική αρχή κατέκρινε την τότε δημοτική αρχή για το χάλι της πλ. Παλαιολόγου. 

Πίστεψα τότε ότι έχουμε πρόγραμμα και σχέδιο και η δημοτική αρχή θα ακούει τον δημότη και θα λύνει προβλήματα άμεσα. Μιλάω για μια πλατεία στον Περισσό με χαλασμένες κούνιες, σπασμένα όλα, βρώμικα, ασφάλεια ΜΗΔΕΝ. Τι θα κάνετε κυρία Δήμαρχε; Αλλά ξέχασα δεν είναι το κέντρο της Νέας Ιωνίας ή το Παναιτώλιο στην Αλσούπολη, ο Περισσός όπως και άλλες περιοχές, η Καλογρέζα, η Σαφράμπολη στο δήμο Ν. Ιωνίας δεν ανήκουν;

Και κάτι προσωπικό…

Σίγουρα θα πουν κάποιοι και κάποιες ότι έχω μένος ότι έχω πικρία με τη δημοτική αρχή επειδή ήμουν στέλεχός της και Αντιπρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ και παραιτήθηκα. Τίποτε από όλα αυτά. Όταν είδα απαξίωση υπηρεσιών κλειστές παρέες, υποσχέσεις που δεν τηρούντο και παραβλέπονταν σοβαρά προβλήματα που αφορούν τα παιδιά των παιδικών σταθμών έγινα και γίνομαι έξαλλη. Όταν πριν 6 χρόνια μπήκα στην παράταξη της κ. Δημάρχου εξηγήθηκα εγώ είμαι με το συμφέρον των παιδιών και αν χρειαστεί θα τα βάλω και με την ίδια την παράταξη. Κάποιοι λοιπόν τότε ή δεν πίστευαν ότι θα γίνουν δημοτική αρχή και έδιναν αβέρτα υποσχέσεις που δεν θα μπορούσαν να τηρήσουν ή έχουν μνήμη χρυσόψαρου και δεν θυμούνται όσα σταθερά υποστηρίζω.

Με κατηγορούν ότι βγαίνω συχνά στον τοπικό τύπο. Ναι είναι αλήθεια, βγαίνω όχι για την πλάκα μου, αλλά για να αναφέρω προβλήματα για να βοηθήσουν να λυθούν. Θέλω να είμαι ενεργή πολίτης και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε για την πόλη μας και όχι για τα «αγαθά» της εξουσίας. Εντάξει είμαι τσαντίλω, λαϊκός άνθρωπος, φωνακλού και πεισματάρα, αλλά έχω γνήσιο ενδιαφέρον για τα παιδιά της Ν. Ιωνίας και για τη γειτονιά μου και το μόνο που θέλω είναι να πάμε καλά. Έχω την τρέλα του ενεργού πολίτη και δεν χαρίζω κάστανα, ούτε γλύφω για να κερδίσω οφέλη. Έχω μια οικογένεια που προσπαθώ να είναι χαρούμενη, δουλεύω 30 χρόνια, τίμια χωρίς να πειράζω κανέναν κι αν με άκουγαν πολλά στους παιδικούς σταθμούς του δήμου θα είχαν λυθεί. Αντί να με κακολογούν ας κοιτάξουν να διορθωθούν γιατί εγώ θα συνεχίζω να γράφω.

Α’ και κάτι άλλο, στην τοπική εφημερίδα στην ΙΟΝΙΑΝΕΤ που στέλνω τις επιστολές, το μόνο όρο που μου είπαν είναι ότι θα δημοσιεύουν τα άρθρα μου, αλλά και κάθε αντίλογο σε όσα καταγγέλλω στο πλαίσιο ενός πολιτισμένου διαλόγου και σας βεβαιώ ότι κι εγώ το μόνο που θέλω είναι να συζητήσουμε πως θα λυθούν αυτά που αναφέρω, κανείς όμως δεν απαντά από τη δημ. αρχή ούτε με καλεί να τα συζητήσουμε να μου πουν εδώ έχεις άδικο. Κρίμα, κρίμα, τέτοιος εγωισμός; Αυτό όμως που με ευχαριστεί είναι αυτή η μεγάλη αποδοχή, οι τόσοι πολλοί-πολλοί δημότες που μου τηλεφωνούν ή μου γράφουν και λένε πες τα Χριστίνα και είναι από όλες τις παρατάξεις…

*  οι φωτογραφίες μου τις παραχώρησε φίλη που μένει στον Παλαιολόγο και την ευχαριστώ.

Μετά τιμής,
Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Ενεργή ανεξάρτητη πολίτης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ