Την ανησυχία της εκφράζει η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» για τα κρούσματα κορωναϊού στη Νέα Ιωνία

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Νέα Ιωνία -όπως ανακοινώθηκε από την Πολιτική Προστασία- είναι ανάμεσα στους 15 Δήμους της χώρας με τα περισσότερα κρούσματα κορωναϊού. 

Το γεγονός ότι 35 συμπολίτες μας εντοπίστηκαν με COVID 19 και αναζητήθηκαν οι επαφές τους, επιβάλλει να είμαστε όλοι εξαιρετικά προσεκτικοί, ιδίως από σήμερα που οι περιορισμοί στις μετακινήσεις θα αρθούν σταδιακά.

Η αναφορά ότι ο Δήμος μας παρουσιάζει έντονο επιδημιολογικό ενδιαφέρον  “λόγω της ιδιομορφίας της τοπικής διασποράς και της σχέσης του αριθμού των κρουσμάτων με τον πραγματικό αριθμό του γενικού πληθυσμού” δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού. 

ΕΟΔΥ, τοπικές Υγειονομικές Υπηρεσίες, Δήμος και Υπηρεσία Καθαριότητας οφείλουν να συνεργαστούν στενά και να εντείνουν τα μέτρα απολύμανσης και προστασίας στη Νέα Ιωνία ώστε να γίνουν επιτέλους σωστά.

Παράλληλα, ο κάθε ένας από εμάς πρέπει με αίσθημα ευθύνης να προστατεύσει τον εαυτό του και τους συμπολίτες μας.

Ως Δημοτική Παράταξη ζητάμε άμεση  σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και ενημέρωση από την κ. Δήμαρχο για την κατάσταση στην πόλη μας, μετά και την χθεσινή της παράδοξη ανακοίνωση, που είναι ασύμβατη με την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας και εμφανίζει μία δημοτική αρχή που βρίσκεται πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Για την Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Ο Επικεφαλής

Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χριστοδούλου Βασιλ. – Καναβός Μιλ. – Τομπάνογλου Φωτ. – Λάμπρου Χαρ. – Λαζαρίδης Ιωαν. -Κλάρα Αναστ. – Παπαμαργαρίτης Ευθ. – Σκευοφύλαξ Σωτ. – Αναμουρλόγλου Χρ. – Τσιακαλάκης Γερωγ. – Αγγελακοπούλου Αναστ. – Στέφας Γεώργ. – Ναϊσίδου Σορ. – Κουλουριώτη Μαρ. Εόσαβ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ