Την καταδίκη της Χ.Α. ζητά το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής


ΙΩΑΝ. ΧΡΥΣΑΦΗ 10 Τ.Κ.16346, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
Τηλέφωνο – fax 210 9939900
Κινητό 6980602038
http://www.syndikatoota.blogspot.com
e-mail: syndikatoota@gmail.com

ΑΘΗΝΑ 30-9-2020 

ΑΡ. ΠΡΩΤ.070                                                  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΙΣ 10 Π.Μ. ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  ΑΠΟ ΤΙΣ 10 Π.Μ. ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ.

Πέρασαν πάνω από 7 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα. Η πράξη αυτή ήταν οργανωμένη από την εγκληματική – ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, όπως άλλωστε και όλες οι δολοφονικές επιθέσεις σε μετανάστες και σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Οι ενέργειες αυτές ακόμα και σήμερα μένουν ατιμώρητες, με τη δίκη των ναζιστών να διαρκεί πάνω από 6 χρόνια, με τους εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αλλά και με τη στάση της Εισαγγελέα να τους ξεπλένει.

Οι λουφαγμένοι σε ένα βαθμό σήμερα φασίστες, όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου, θα συνεχίσουν να είναι η χρήσιμη εφεδρεία για τους επιχειρηματικούς ομίλους και τις κυβερνήσεις τους. Έχουν το μερτικό τους, όποτε τους καλούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, στο να μπαίνουν εμπόδιο να σηκώνουν το κεφάλι οι εργαζόμενοι, για να επικρατεί στους χώρους δουλειάς και σε σχολεία σιγή νεκροταφείου, ενισχύοντας το φόβο και το συμβιβασμό.Σαν γέννημα του ίδιου του καπιταλισμού, υπηρετούν με πίστη τη μήτρα που τους γέννησε. Για αυτό τους συναντάμε πότε με τα ρούχα του μπράβου έξω από τα εργοστάσια, πότε με τη μάσκα του «πατριώτη» να μισούν όλους τους ανθρώπους.

Αν και το ναζιστικό μόρφωμα συρρικνώθηκε εκλογικά, τα στελέχη του αλλάξαν κόμματα ή ίδρυσαν νέα, το αυγό του φιδιού δεν εξαφανίστηκε. Είναι το εργατικό κίνημα που με τον αγώνα του θα ακυρώσει τη δράση τους.

Τον φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισε τον!!!

Απαίτησή μας είναι να τιμωρηθούν οι θρασύδειλοι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ