Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας με βραβεύσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εκπολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κρητών Νέας Ιωνίας, σε μια εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/1), στην αίθουσα του Ιωνιώτικου συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κομμάτια της οποίας έκοψαν και ευχήθηκαν για τον καινούργιο χρόνο κατά σειρά: Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης, ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παράταξης κ. Γιάννης Λαζαρίδης, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Κουλούρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Νέας Ιωνίας «Άπειρος Γαία» κ. Νίκος Καραβίδας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας κ. Γιώργος Νουβέλογλου, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Νέας Ιωνίας κ. Ελπιδοφόρος Πελεκανάκης, ο κ. Νίκος Καντεράκης, ο πρώην Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μανώλης Στρατής, ο νυν Πρόεδρος κ. Βασίλης Τριγωνάκης, ο πρώην Πρόεδρος κ. Δημήτρης Γρυπάρης και ο κ. Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης ως εκπρόσωπος του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» Νέας Ιωνίας.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις παιδιών μελών του συλλόγου που αρίστευσαν κατά τη σχολική χρονιά 2018-2019 και η όμορφη εορταστική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ