Το 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας στο Χοροθέατρο “Δόρα Στράτου”

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το 3ο Παιδικό Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στο Χοροθέατρο Δόρα Στράτου. Το 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, με το τμήμα των παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Προγράμματος «Χορευτικό Ταξίδι στην παράδoση» έδωσε το «παρών» στη χορευτική αυτή συνάντηση, το βράδυ της Δευτέρας, στις 10 Ιουνίου 2019. Με μια ξεχωριστή παρουσία μεταξύ των δεκατεσσάρων χορευτικών συλλόγων που συμμετείχαν στη διοργάνωση, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας βίωσαν το όνειρο κάθε χορευτή, να βηματίσουν στο σανίδι του ειδικά διαμορφωμένου Χοροθεάτρου Δόρα Στράτου. Οι μικροί μας χορευτές καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που είχε κατακλύσει το χώρο, την ώρα που το φως του ήλιου που έδυε, έλουζε τις φορεσιές τους χαρίζοντάς τους ένα μοναδικό χρώμα. Τα παιδιά μας, με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριάς τους κας Κοκκινίδη Μαρίας, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως η πειθαρχία, η σκληρή και οργανωμένη δουλειά μαζί με την αγάπη για την παράδοση είναι η συνταγή για την συγκλονιστική σκηνική  παρουσία της ομάδας μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας που στέκεται πάντα στο πλευρό μας σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε καθώς και τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ για την οικονομική του αρωγή  προκειμένου να ενοικιασθούν οι φορεσιές των παιδιών μας.

Τέλος, θερμές ευχαριστίες, θα θέλαμε να απευθύνουμε στο Χοροδιδάσκαλο κ. Καλογερόπουλο Στάθη που ανέλαβε την δαπάνη για τους μουσικούς που πλαισίωσαν την παράστασή μας αλλά και για τη συνεχή βοήθεια και συμπαράσταση στην προσπάθειά μας τα τελευταία τρία χρόνια.

Ανανεώνουμε, λοιπόν, το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ