Το μήνυμα της Δημάρχου Νέας Ιωνίας, κ. Δ. Θωμαΐδου, για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

11/9/2019

Με αφορμή τον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019- 2020, η Δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέλω να ευχηθώ στις μαθήτριες και στους μαθητές, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και εν γένει στο προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης που υπηρετούν στην πόλη μας με πίστη και προσήλωση στο λειτούργημά τους, μια καλή, δημιουργική και εποικοδομητική πορεία στο χώρο της γνώσης.

Για κάποιους θα είναι το πρώτο σκαλοπάτι της εκπαιδευτικής βαθμίδας, στα «πρωτάκια μας» της Πρωτοβάθμιας, και σε κάποιους η «πρώτη» σε μια νέα βαθμίδα, στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Εύχομαι από την καρδιά μου η νέα σχολική χρονιά να αποτελέσει μια καινούρια αφετηρία, γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο και συναρπαστικό δρόμο προς την κατάκτηση της γνώσης.

Σε αυτήν την πορεία, εύχομαι στα αγαπητά μας παιδιά, στους εκλεκτούς εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, καθώς και στους γονείς να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Ως Δημοτική Αρχή στεκόμαστε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας και  προσπαθούμε, σε στενή συνεργασία μαζί της, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων μας, να συμβάλουμε με όλους τους τρόπους κάτω από ένα κοινό, προοδευτικό όραμα, το οποίο αποτελεί αδήριτη ανάγκη για αντιμετώπιση των όποιων προκλήσεων και για τη βελτίωση του επιπέδου της Παιδείας στο τόπο μας.

Πάντα είμαστε στη διάθεσή σας για τις προτάσεις σας, αναφορικά με τις παρεμβάσεις που θα κάνουν την ποιότητα ζωής όλων καλύτερη και ιδιαίτερα την αναβάθμιση των σχολικών μας υποδομών.

Η παιδεία είναι πρωταρχικός στόχος της διοίκησης, γιατί εκεί στηρίζεται το μέλλον αυτής της πόλης. «Η παιδεία είναι ο δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους» έλεγε ο Πλάτωνας.

Εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τις λαμπερές αυτές ακτίνες για την επίτευξη ενός ελπιδοφόρου μέλλοντος.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ