Το ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη

ΠΑΜΕ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (Π.Σ.Ο.)
Αγ. Φιλοθέης 5β, 105 56 Aθήνα
Τηλ. 210 3301842,210 3301847,210 3833786
Fax  210 3802 864
E-mail: pame@pamehellas.gr, http://www.pamehellas.gr

Αθήνα, 02/05/2019

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟY – ΚΑΛΕΣΜΑ

Η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη συμμετοχή των χιλιάδων εργαζομένων και άλλων λαϊκών στρωμάτων στις απεργιακές συγκεντρώσεις των Ομοσπονδιών, των εργατικών συνδικάτων και άλλων μαζικών φορέων στην Αθήνα – στο Σύνταγμα, στον Πειραιά, στο Λαύριο, στην Ελευσίνα, στη Σαλαμίνα, στην Αίγινα.

Η μαζική και μαχητική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις ήταν η καλύτερη απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στους επιχειρηματικούς ομίλους που δυναμώνουν την εκμετάλλευση για τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, ενάντια στην επιθετική πολιτική των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ. Ήταν μήνυμα αντίστασης και διεκδίκησης όσων έχουν πραγματικά ανάγκη οι εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους.

Η ολιγομελής συγκέντρωση των εργατοπατέρων στην Αθήνα που κάλεσαν ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ – ΕΚ Αθήνας και που στήριξε και το ΕΚ Ελευσίνας & Δυτικής Αττικής επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια εργατική αριστοκρατία ξεκομμένη από τους εργαζόμενους και τα προβλήματα τους, δεν βρίσκουν καμία στήριξη από πραγματικούς εργαζόμενους.

Οι χιλιάδες κόσμου στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ έστειλαν ηχηρή απάντηση στον εργοδοτικό – κυβερνητικό συνδικαλισμό που με χαρακτηριστικό το ρόλο της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, της συνδικαλιστικής μαφίας μέσα στο εργατικό κίνημα, επιχειρεί τη μετάλλαξη των συνδικάτων σε μηχανισμούς προώθησης της στρατηγικής των επιχειρηματικών ομίλων.

Συνεχίζουμε.

Ενάντια στη στρατηγική του κεφαλαίου και στην πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας, διεκδικώντας αιτήματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Οργανώνουμε την πάλη σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο.

Ενάντια στη δράση των ιμπεριαλιστικών ενώσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, ενάντια στα δολοφονικά σχέδια και τις επεμβάσεις των ΗΠΑ και τη βαθύτερη εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Ενάντια στα σχέδια της συνδικαλιστικής μαφίας που θέλει να φυτέψει με το στανιό τους εργοδότες στα συνδικάτα, ενάντια συνολικά στην ενσωμάτωση και στην υποταγή στη στρατηγική του κεφαλαίου που καλεί ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός. Για συνδικάτα εργατών, μαζικά, που να λειτουργούν με δημοκρατικές διαδικασίες και να παλεύουν για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.

Καλούμε σε σύσκεψη τα πρωτοβάθμια σωματεία και συνδικαλιστές του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα της Αττικής.

Την Τρίτη 7 Μάη και ώρα 6.30μ.μ. στο Αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ (Πατησίων 69).

Η Γραμματεία Αττικής

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ