Το πρώτο Stay Active Festival στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ
Στ. Καραγιώργη 2, Ηράκλειο Αττικής, 14121
2132000102-106
pressirakleio@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το πρώτο Stay Active Festival για όλες τις ηλικίες στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο

Δίνοντας συνέχεια στην διαρκή καμπάνια δραστηριοποίησης των κατοίκων της πόλης σε όλες της ηλικίες της ζωής, η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με την ΜΚΟ 50και Ελλάς, διοργανώνουν το πρώτο Stay Active Festival το Σάββατο 12 Οκτωβρίου από τις 9.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι στο δημοτικό Πολιτιστικό Πολύκεντρο (Κουντουριώτου & Νεότητος). Προσκεκλημένοι στο Φεστιβάλ όλοι οι Ηρακλειώτες, όλων των ηλικιών, με ιδανικές παρέες γονείς μαζί με τα παιδιά, εγγόνια μαζί με τους παππούδες και τις γιαγιάδες για να δημιουργήσουν, να μάθουν, να παίξουν και να διασκεδάσουν σε μια σειρά από διαδραστικά εργαστήρια και ενημερωτικές ενότητες. Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Μερικές μόνο από τις δράσεις μικρών και μεγάλων οι οποίοι:
θα δημιουργήσουν και θα δοκιμάσουν νέες, απλές, υγιεινές αλλά και νόστιμες συνταγές (εργαστήριο),
θα μάθουν πως να δυναμώνουν το μυαλό τους,
πώς να μείνουν λαμπεροί με σπιτικά καλλυντικά (εργαστήριο),
πώς θα θωρακίσουν τον οργανισμό τους για το χειμώνα που έρχεται
πώς να προστατευθούν από απάτες και τι να κάνουν σε ώρα ανάγκης,
θα παίξουν και θα ανακαλύψουν νέους τρόπους να κρατηθούν σε φόρμα χωρίς κούραση και κυρίως διασκεδάζοντας με τους δικούς τους ανθρώπους κάθε ηλικίας!
Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

(Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στα εργαστήρια της δράσης θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους την ημέρα του Φεστιβάλ από τις 9.30 έως τις 10.00)

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ