Έκτακτο: Τον Χ. Κανλή προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Ιωνίας για επικεφαλής της «Ενότητας»

Σοβαρές εξελίξεις δρομολογήθηκαν στη δημοτική παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» του τ. δημάρχου κ. Γκότση. Η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας σε Γενική συνέλευσή της στο Συνεδριακό κέντρο (16/9) αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει τον δημοτικό σύμβουλο της «Ενότητας» ως νέο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης.

Κατά πληροφορίες μας το κλίμα που επικράτησε στη Γ.Σ. ήταν ιδιαίτερα συναινετικό, δεν υπήρξε άλλη πρόταση και η υποψηφιότητα του Χρήστου Κανλή έγινε δεκτή ομόφωνα και με πολύ θετικά σχόλια όλων των ομιλητών. Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας θα προτείνει στην δημοτική παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», της οποίας αποτελεί τον βασικό κορμό, ως επικεφαλής τον τ. Αντιδήμαρχο, σημερινό δημ. σύμβουλο, νέο στην ηλικία και μαθηματικό, σε μια προσπάθεια να ανανεωθεί ριζικά η δημοτική παρουσία της «Ενότητας».

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τα οποία επικοινώνησε η εφημερίδα μας (μιας και η Γ.Σ. όπως μας ενημέρωσε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ιωνίας κ. Παπαδόπουλος ήταν κλειστή για δημοσιογραφική κάλυψη), μας δήλωσαν ότι ο κ. Κανλής είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεωθεί η παράταξη με ένα νεανικό δημοκρατικό και προοδευτικό λόγο, ενώ μιλούν για ένα άνοιγμα προς όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της πόλης και για διάθεση συναινέσεων προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε η «Ενότητα» να διεκδικήσει πάλι με τις ευρύτερες συνεργασίες τη νίκη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη μιας και ο τ. δήμαρχος κ. Γκότσης είχε δηλώσει στην πρώτη μετά τις εκλογές Γ.Σ. της παράταξης ότι οι αλλαγές στην «Ενότητα» θα είναι ριζικές, από την κορυφή μέχρι τη βάση.

 Αναμένονται με ενδιαφέρον οι απόψεις των άλλων δυνάμεων που απαρτίζουν την «Ενότητα».

 Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ