«Βραδιές Κινηματογράφου, Μουσικής & Θεάτρου 2019»: Προβολή του ντοκιμαντέρ «Εξομολόγηση ενός οικονομικού δολοφόνου» (18/07)

O Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ & ΘΕΑΤΡΟΥ 2019», συνεχίζοντας τις προβολές κι αυτή την εβδομάδα, θα σας παρουσιάσει δύο ταινίες στο πανέμορφο Άλσος Παλαιολόγου.

Τρίτη 16 Ιουλίου, ώρα 21:30
Προβολή της κωμωδίας: «ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ 16»
Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους, οποίος θα παραυρίσκεται, για να συζητήσει μαζί σας και να απαντήσει σε ερωτήματά σας για αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα ταινία.

Πέμπτη 18 Ιουλίου, ώρα 21:30
Προβολή του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ: «ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ».
Σκηνοθεσία: Στέλιος Κούλογλου, οποίος θα παραυρίσκεται, για να συζητήσει μαζί σας και να απαντήσει σε ερωτήματά  που σίγουρα θα δημιουργήσει η ταινία η οποία αγγίζει τα όρια του θρίλερ.

Σας περιμένουμε…

ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΟΥΔΗΣ
Υπεύθυνος πολιτιστικών δράσεων του ΟΠΑΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Με λύπη μας σας ενημερώνουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την συναυλία με τους ALCEDO Folk Band την Τετάρτη 17 Ιουλίου στο Άλσος Παλαιολόγου.

Ωστόσο η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στον κήπο του Συλλόγου Αρχαιολόγων (Ερμού 134-136, Θησείο), στις 9 μ.μ.

Αξίζει να την παρακολουθήσετε!

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ