Χαριτωμένες κοντρίτσες στο δημ. συμβούλιο Νέας Ιωνίας

Χαριτωμένες κοντρίτσες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ν. Ιωνίας (20/7) όπου συζητήθηκε ο Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Νέας Ιωνίας στην 5/μελή επιτροπή για την καταλληλότητα & επιλογή χώρων για ανέγερση & μίσθωση διδακτηρίων για την στέγαση Σχολικών Μονάδων του Δήμου. Το θέμα αφορούσε τον ορισμό 2 δημοτικών συμβούλων (ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού) που θα στελεχώσουν την επιτροπή καταλληλότητας για τη μίσθωση ακινήτων για 2 αίθουσες του 9ου νηπιαγωγείου και 1 αίθουσας για το παράρτημα του 7ου νηπιαγωγείου.

Η δήμαρχος πρότεινε 2 Αντιδημάρχους, τον κ. Χατζησαββίδη ως τακτικό και την κ. Σακκαλόγλου ως αναπληρωματικό. Ο επικεφαλής της «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Μανούρης έπαιξε με τα νεύρα της δημάρχου και αντιπρότεινε ως τακτικό τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Κατιμερτζόγλου και ως αναπληρωματική την δημ. σύμβουλο της παράταξής του κ. Κλάρα. Στη συνέχεια όταν ο κ. Κατιμερτζόγλου ευγενικά αρνήθηκε, πρότεινε ως τακτικό τον δημ. σύμβουλο της «Ενότητας» κ. Κανλή με αναπληρωματική την κ. Κλάρα.

Ο κ. Κανλής δήλωσε ότι αποδέχεται, αλλά ως αναπληρωματικός. Σε αυτό το σημείο η δήμαρχος έκανε ρελάνς προτείνοντας ως τακτικό τον κ. Χατζησαββίδη με αναπληρωματικό τον κ. Κανλή. Αυτός δήλωσε ότι τιμά τον κ. Χατζησαββίδη, αλλά θα προτιμήσει μία κυρία. Έτσι στη σχετική ψηφοφορία υπερίσχυσε η πρόταση Κλάρα – Κανλής που πήρε 16 ψήφους («Δημιουργία Αλληλεγγύη» και «Ενότητα») και 9 η πρόταση Χατζησαββίδης – Σακκαλόγλου που μειοψήφησε («Δύναμη Προοπτικής»), ενώ 6 δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν Λευκό («Λαϊκή συσπείρωση» και «Νέα Ιωνία, Νέα άποψη – 21ος αιώνας»).

Α.Θ.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ