Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Περισσό με πολλά δρώμενα και συμμετοχή

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Δήμο Ν. Ιωνίας και η πλ. Αγ. Αναστασίας στον Περισσό γέμισε με μικρούς (και μεγάλους) Περισσιώτες που ήρθαν να γελάσουν, να παίξουν, να δουν τον ξυλοπόδαρο και τους ζογκλέρ, να δοκιμάσουν το face painting, τα νόστιμα ζαχαρωτά και να κάνουν μια ευχή μέσω του «make a wish». O Περισσός λοιπόν γνώρισε για 3,5 ώρες ένα χαρούμενο εορταστικό Κυριακάτικο πρωινό, με μουσική και πολλά δρώμενα, όλα φροντισμένα στην εντέλεια από εθελοντές και στελέχη  του δήμου. Παρούσα και η δήμαρχος κ. Θωμαΐδου η οποία χαιρέτησε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την ανταπόκρισή τους.

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ επισκέφθηκε την εκδήλωση και μίλησε με τις εθελόντριες-στελέχη του δήμου που ήταν υπεύθυνες για την εκδήλωση, οι οποίες μας είπαν:

Ελένη Χατζή, Αντιδήμαρχος ψηφιακής πολιτικής: Η γιορτή είναι αφιερωμένη στα παιδάκια στο πλαίσιο των 12ήμερων εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου μας, να παίξουν, να χαρούν τα δρώμενα και βέβαια η εκδήλωση έχει κι ένα φιλανθρωπικό χαρακτήρα μέσω του make a wish συμβολικά για το παιδί που σήμερα δεν μπορεί να είναι εδώ και να χαρεί μαζί μας.

Αγγελική Δούκα, Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής:O Περισσός ανταποκρίθηκε στην εκδήλωση του δήμου, τα παιδιά θα χαρούν, θα τους προσφερθούν γλυκά και μικροί και μεγάλοι θα περάσουμε όμορφα.

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου, Αντιπρόεδρος ΚΕΒΡΕΦΟ: Είμαι σήμερα πολύ χαρούμενη για τη γειτονιά μας γιατί δεν έχει γίνει τόσα χρόνια κάτι παρόμοιο στον Περισσό και πρέπει να θυμόμαστε και τις συνοικίες της πόλης μας. Θα περάσουμε όλοι καλά και εκτός από αυτά που βλέπετε θα δείτε και πολλές άλλες εκπλήξεις, ξωτικά, ένα θεατρικό και τόσα άλλα πρωτόγνωρα για τον Περισσό

Mαρία Μπελεφάντη, Αντιπρόεδρος ΟΠΑΝ: Σήμερα θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί με τα παιδιά του Περισσού. Προσωπικά φροντίζω και για την μουσική επένδυση της εκδήλωσης που όπως ακούτε είναι ιδιαίτερα  εορταστική. Προσπαθούμε για το καλύτερο.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ