Αιχμηρά σχόλια Κουλούρη για δηλώσεις Μανούρη

Με δεδομένο το γεγονός της δημοσίευσης από την εφημερίδα μας των δηλώσεων του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Παναγιώτη Μανούρη, ως απάντηση στο ερώτημα που του τέθηκε σχετικά με την παραίτηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξής του, κ. Ιωάννη Λαζαρίδη, από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, και με την, επίσης, δεδομένη αναφορά στη δήλωσή του, του ονόματος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Κωνσταντίνου Κουλούρη, του ζητήσαμε να μας εκθέσει τη δική του άποψη και να σχολιάσει την κριτική που του ασκήθηκε από τον επικεφαλής της «Δημιουργία Αλληλεγγύη».

Ο κ. Κουλούρης, λοιπόν, αναφερόμενος στην παραίτηση του κ. Λαζαρίδη, δήλωσε περιφραστικά πως: «Οι λόγοι που ο κ. Λαζαρίδης παραιτήθηκε από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και από τη θέση του αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Π.Ε.Δ.Α, είναι προσωπικοί, όπως ξεκάθαρα γράφει ο ίδιος στα έγγραφα της παραίτησής του.», ενώ για τις αναφορές του κ. Μανούρη προς το πρόσωπό του σχολίασε χαρακτηριστικά πως:

«Για τις δηλώσεις του κ. Μανούρη, πως έχασα τον έλεγχο της συνεδρίασης, έχω να πω ότι όλα όσα είπε έγιναν εντελώς ανάποδα. Ο ίδιος κάποια στιγμή σηκώθηκε όρθιος και έχοντας χάσει εμφανώς τη ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό του, έβριζε χυδαία. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως δεν δίστασε να βρίσει δημόσια και απροκάλυπτα ακόμη και δικούς του δημοτικούς συμβούλους, χρησιμοποιώντας κυριολεκτικά βαρύτατες και ακατονόμαστες εκφράσεις, τις οποίες για λόγους προσωπικών μου αρχών δεν θα ήθελα να τις επαναλάβω.» και ολοκλήρωσε λέγοντας πως: «Το λιγότερο που οφείλουμε όλοι μας είναι να είμαστε αντικειμενικοί και να λέμε όλη την αλήθεια, αλλά όπως έλεγε και ο Τζορτζ Όργουελ: «Σε μια εποχή παγκόσμιου ψεύδους, το να λες την αλήθεια είναι μια πράξη επαναστατική.».».

Απόστολος Σαλονικίδης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ