Δελτία τύπου του Δήμου Νέας Ιωνίας

Με δελτία τύπου ενημερώνει ο Δήμος Ν. Ιωνίας για διαδικτυακό δημοσίευμα σε ημερήσια εφημερίδα, καθώς και τη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Ακολουθούν τα σχετικά δελτία τύπου:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434, 457
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr
Website: www.neaionia.gr

Νέα Ιωνία 13/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαμένοι είναι οι αγώνες μόνο εκείνοι που δεν δίνουμε

Με αφορμή διαδικτυακό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας, ο Δήμος Νέας Ιωνίας θέλοντας να ενημερώσει αντικειμενικά τους πολίτες διαβεβαιώνει ότι τηρεί ευλαβικά και συστηματικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία και την ασφάλεια τόσο των παιδιών και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος, όσο και των εκπαιδευτικών της πόλης μας.

Είμαστε σε διαρκή επαφή με τις Υγειονομικές Αρχές της χώρας και έτοιμοι να στηρίξουμε κάθε πρωτοβουλία που θα έχει επιστημονική εγκυρότητα και θα προβλέπεται, μακριά από εντυπωσιασμούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκθέσεις του ΕΟΔΥ, η πόλη μας δεν έχει παρουσιάσει επιδημιολογικό φορτίο και ο Δήμος Νέας Ιωνίας, όπως άλλωστε διατυπώθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, έχει μεριμνήσει για την προμήθεια υγειονομικού υλικού, έχει προχωρήσει σε απολυμάνσεις των σχολικών κτιρίων καθώς και σε αναγκαίες εργασίες καθαρισμού στα προαύλια και σε εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών συγκροτημάτων, ενώ διεκδικεί την αύξηση του αριθμού των σχολικών καθαριστριών για την κάλυψη των αναγκών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Το έχουμε ήδη αποδείξει και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Κανένας αγώνας για τη δημόσια υγεία ποτέ δεν πάει χαμένος. Χαμένοι είναι οι αγώνες μόνο εκείνοι που δεν δίνουμε!

Μένουμε Ασφαλείς!

Μένουμε Υγιείς!

Μένουμε Νέα Ιωνία!


Νέα Ιωνία 13/10/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τηλεδιάσκεψη συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Νέας Ιωνίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης το απόγευμα της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου 2020 στην οποία αναπτύχθηκε εποικοδομητική συζήτηση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς του Δήμου Νέας Ιωνίας.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, οι φορείς της Επιτροπής συμμετείχαν παραγωγικά στη διαδικασία με διατυπώσεις γνώμεων και εισηγήσεις προτάσεων σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου, για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος.

Την τηλεδιάσκεψη, που ξεπέρασε τις δύο ώρες, συντόνισε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Κουλούρης, ενώ η Δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου, οι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τους συμμετέχοντες.

Στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αριστείδης Χατζησαββίδης, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’/θμιας Εκπαίδευσης Αγγελική Δούκα, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ