Δημιουργία Αλληλεγγύη: Κόβεται το επίδομα βαριάς & Ανθυγιεινής Εργασίας

Παναγιώτης Μανούρης, Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη

Νέα Ιωνία 17 Ιουνίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μία ακόμη δυσάρεστη πρωτιά για το Δήμο Νέας Ιωνίας – Κόβει πρώτος το επίδομα βαριάς και Ανθυγιεινής Εργασίας στους εργαζόμενους

Την αιφνιδιαστική “σπουδή” της Δημοτικής Αρχής να κόψει άμεσα το επίδομα Βαριάς και Ανθυγιεινής Εργασίας (ΒΑΕ) για τους εργαζόμενους στο αμαξοστάσιο του Δήμου Νέας Ιωνίας καταγγέλει η παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”.

Σε μία περίοδο όπου ο Δήμος Νέας Ιωνίας χαρακτηρίστηκε ως “ειδική επιδημιολογική περίπτωση” σε κρούσματα πανδημίας, η Δημοτική Αρχή διάλεξε να “επιβραβεύσει” τους εργαζόμενους στην καθαριότητα, που σήκωσαν όλο το βάρος των απολυμάνσεων, με την κατάργηση του επιδόματος ΒΑΕ. Μάλιστα, η Νέα Ιωνία είναι ο πρώτος Δήμος της χώρας που δεν περίμενε καν ενδεχόμενη παράταση προθεσμιών και έσπευσε να ανοίξει το δρόμο για την κατάργηση των επιδομάτων.

Γιατί τέτοια “σπουδή” κυρία Δήμαρχε, όταν πρόκειται για αντιεργατικές επιλογές;

Για την Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη»

Ο Επικεφαλής
Παναγιώτης Μανούρης

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Χριστοδούλου Βασίλειος, Καναβός Μιλτιάδης, Τσομπάνογλου Φώτιος, Λάμπρου Χαράλαμπος, Λαζαρίδης Ιωάννης, Κλάρα Αναστασία, Παπαμαργαρίτης Ευθύμιος, Σκευοφύλαξ Σωτήριος, Αναμουρλόγλου Χρήστος, Τσιακαλάκης Γεώργιος, Αγγελακοπούλου Αναστασία- Ελένη, Στέφας Γεώργιος, Ναϊσίδου Σοφία, Κουλουριώτη Μαρία – Ελισάβετ.

Διαβάστε ακόμα:

Η “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΙΝΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ