Επίσκεψη της «Ενότητας» σε μαγαζιά καφεστίασης της Νέας Ιωνίας

Η καφεστίαση φόρεσε την καλή της ενδυμασία και ετοιμάστηκε να υποδεχθεί τους Ιωνιώτες μετά από 2,5 ολόκληρους μήνες. Οι καταστηματάρχες όλες αυτές τις μέρες φρόντιζαν για τις αναγκαίες εργασίες προκειμένου να εφαρμόσουν στους χώρους τους τις οδηγίες της Πολιτείας που αφορούν τις αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών, τους χώρους που μπορούν να καταλαμβάνουν τα καθίσματα και τα μέτρα προστασίας για εργαζομένους και πελάτες. Οι καταστηματάρχες την Κυριακή βράδυ 24/5 πραγματοποιούσαν τις τελευταίες εργασίες με ολόφωτα καταστήματα σ’ ένα δικαιολογημένα ενθουσιώδες κλίμα, μιας και περιμένουν με αγωνία τον κόσμο να ανταποκριθεί και να αποσβέσουν μέρος των χαμένων αυτών των μηνών.

Οι καταστηματάρχες καφεστίασης της Π.Π. Γερμανού επισκέφθηκαν πρόσφατα την δήμαρχο και συζήτησαν μαζί της θέματα διαρρύθμισης των χώρων τους και ενίσχυσης της πληγείσας επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Την Κυριακή το βράδυ κλιμάκιο της δημοτικής αστυνομίας επισκεπτόταν τους βασικούς χώρους εστίασης στην πόλη με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Καρβουνιάρη να συνομιλεί με τους υπευθύνους των καταστημάτων, ώστε να λυθούν κάποιες απορίες ,ενώ τις τελικές αποφάσεις θα τις λάβει το δημ. συμβούλιο.

Η δημοτική παράταξη «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» με τους δημ. συμβούλους κ.κ. Κανλή, Αθυμαρίτου και Ακιανίδου επίσης επισκέφθηκε την Κυριακή το βράδυ το κέντρο της Ν. Ιωνίας και μίλησε με επαγγελματίες της καφεστίασης στο πλαίσιο της προετοιμασίας σχετικών προτάσεων προς τον δήμο. Τον πεζόδρομο της Π.Π. Γερμανού, με αρκετά καφέ και μεζεδοπωλεία επισκέφθηκε  η δημ. σύμβουλος της «Ενότητας» κ. Αθυμαρίτου η οποία συζήτησε με τους καταστηματάρχες τα προβλήματά τους, εξέφρασε τη γνώμη της για τη λειτουργία του πεζόδρομου, ώστε να συνεχίσει να είναι προσιτός σε πεζούς και παιδιά και δήλωσε ικανοποιημένη με την διαρρύθμιση των τραπεζιών και των καθισμάτων. Η κ. Αθυμαρίτου δήλωσε την υποστήριξή της στην καφεστίαση της πόλης, ως μια πραγματική ανάγκη για την εύρυθμη λειτουργία της Ν. Ιωνίας, και δήλωσε ότι πρέπει να υποστηριχθεί από τον δήμο.

Αλέξης Θαλασσινός

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ