Η 25η Συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου Νέας Ιωνίας

Στην μεγάλης διάρκειας επεισοδιακή 25η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Ιωνίας, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/11), μετά από τις ερωτήσεις του δημοτικού συμβούλου της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Μιλτιάδη Καναβού, τέθηκαν μεταξύ άλλων τέθηκαν και οι ακόλουθες ερωτήσεις:

Ερωτήσεις συμβούλων
Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «εκτός σχεδίου», κ. Αγγελική Βάσιλα, έθεσε μεταξύ των ερωτήσεών της και το ζήτημα της επικινδυνότητας της υπόγειας αίθουσας που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή μαθημάτων στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, όπως για το ίδιο θέμα ερώτημα έθεσε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Κωνσταντίνος Κατιμερτζόγλου. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της σχετικής συζήτησης παρόντας στο ακροατήριο εκπαιδευτικός κατάγγειλε πως παρά τις συνεχείς οχλήσεις του προς τη Δημοτική Αρχή δεν έχουν αντικατασταθεί οι παλαιωμένοι πυροσβεστήρες του σχολείου, γεγονός που επέφερε έντονες αντιπαραθέσεις με μέλη της Δημοτικής Αρχής και περισσότερο με τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου.

Κατόπιν, τον λόγο έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Φώτης Τσομπάνογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων έθεσε το ερώτημα πως: «Στη συμβολή των οδών Μάντικα και Εθνικής Αντιστάσεως: Θα μου πεις Δήμαρχε, είτε σαν Πολιτικός Μηχανικός, είτε σαν Δήμαρχος, είτε σαν οτιδήποτε εάν υπάρχει επικινδυνότητα και από πάνω, που σου έχουνε πει ότι γίνονται κατολισθήσεις, αλλά και για τους από κάτω που περνάνε, και ποιος έχει την ευθύνη , αν την έχουμε εμείς ή αν την έχει η Περιφέρεια, και τι θα γίνει;», λαμβάνοντας την απάντηση της κ. Θωμαΐδου πως: «Έχει απαντήσει η Υπηρεσία. Αν θέλετε, όμως, μπορεί να ξαναγίνει έλεγχος. Κάντε έγγραφο για να γίνει.».

Επίσης, σε ερωτήματα του κ. Τσομπάνογλου για επικίνδυνες παρατυπίες του «Lidl», αλλά και για τις επισκέψεις της Αντιπεριφερειάρχη και της υπουργού Παιδείας , υπήρξε έντονη αντίδραση της κ. Δημάρχου, ενώ σε ερώτημά του σχετικά με τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής για τις Σχολικές Επιτροπές η κ. Θωμαΐδου απάντησε χαρακτηριστικά πως: «Έχουν πάρει το δρόμο τους νομικά. Δεν απαντώ άλλο.».

Ακολούθως, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Σωτήριος Σκευοφύλακας, ρώτησε μεταξύ άλλων: «Γιατί δεν συστήθηκε διαπαραταξιακή επιτροπή, όπως είχε αποφασιστεί, για τα προβλήματα στο 4ο Δημοτικό, η οποία θα ενημερωνόταν για τα μέτρα ασφαλείας που θα έπρεπε να λάβει ο εργολάβος του έργου για την ανέγερση του δημοτικού «πάρκινγκ» στο Ο.Τ. 150.», λαμβάνοντας την απάντηση της κ. Θωμαΐδου πως: «Εδώ πήραμε μια απόφαση στο Δ.Σ. για τη διαπαραταξιακή ή όχι. Πήραμε απόφαση, η οποία στάλθηκε στην Περιφέρεια για το να διακοπεί η συγκεκριμένη εργολαβία για δυο-τρεις μέρες. Σύμφωνοι; Από εκεί και πέρα τα μέτρα πάρθηκαν. Υπάρχει έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας. Αν θέλετε να το διαβάσω για να μη μιλάω εγώ, για να μη λέω εγώ δικά μου. Υπάρχει έγγραφο της Τεχνικής Υπηρεσίας. Έχει ενημερωθεί η Περιφέρεια. Έχει ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή, πριν ακόμα εσείς το θέσετε θέμα αυτό εγώ είχα ενημερώσει, είχα φέρει και την υπουργό Παιδείας για να δει και τον συγκεκριμένο χώρο και να δει και το σχολείο. Και προς τιμή μου αυτό. Γιατί δεν έπρεπε. Σ’ αυτό με καταδικάζετε; Το ότι έφερα, δηλαδή, την Αντιπεριφερειάρχη για να συνεχίσουνε τα έργα, και έφερα και την υπουργό για να δει το σχολείο;», γεγονός που προκάλεσε για ακόμη μια φορά εντάσεις στο δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια, στο ερώτημα του κ. Σκευοφύλακα πως: «Μετά την κατάργηση των κομβικών διατάξεων του «Κλεισθένη», στο όνομα της κυβερνησιμότητας, πλέον οι συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και της Ποιότητας Ζωής αποκτούν ιδιαίτερη σημαντικότητα. Θεωρούμε ιδιαίτερη τη σημαντικότητα τόσο ως προς τις τοποθετήσεις των μελών, όσο και ως προς τη λήψη των αποφάσεων. Χωρίς να έχουμε καμία διάθεση να υποβαθμίσουμε το εξαιρετικό έργο των γραμματέων υπαλλήλων του Δήμου, αντίθετα την εξάρουμε αναμφίβολα, θεωρούμε επιτακτική ανάγκη τη μαγνητοφώνηση-απομαγνητοφώνηση των πρακτικών των συνεδριάσεων, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την πλήρη ακεραιότητα του συνόλου των τοποθετήσεων και των αποφάσεων μέσα από αυτές τις επιτροπές. Περιλαμβάνεται στον προγραμματισμό σας η μαγνητοφώνηση-απομαγνητοφώνηση των πρακτικών στις συγκεκριμένες επιτροπές; Και αν ναι, πότε σκοπεύετε να ξεκινήσετε;», η κ. Θωμαΐδου απάντησε πως: «Θα το μελετήσουμε και θα σας απαντήσουμε.».

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Θεόδωρο Χαμαλίδη, να ξανά θέτει το ζήτημα της διαπαραταξιακής επιτροπής για τις σχολικές επιτροπές, λαμβάνοντας την απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Αριστείδη Χατζησαββίδη πως: «Σε ό,τι με αφορά, και νομίζω ότι εκφράζω και την παράταξη, θα φτιάξουμε διαπαραταξιακή επιτροπή για να λυθεί αυτό το πρόβλημα που τόσα χρόνια ταλανίζει την πόλη μας. στα σκάνδαλα.», ενώ στην επισήμανση του κ. Χαμαλίδη πως: «Νωρίτερα άλλο πράγμα απάντησε η κ. Θωμαΐδου.», ο Χατζησαββίδης σχολίασε πως: «Η Δήμαρχος δεν κατάλαβε την ερώτηση.».

Κατόπιν, η δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Μαρία-Ελισάβετ Κουλουριώτη, αφού ανέφερε πως: «Πριν από λίγες μέρες βρέθηκαν κάποια πεθαμένα ζώα από φόλα στην Καλογρέζα.», έθεσε το ερώτημα πως: «Οι πολίτες ρωτάνε: Στην υπηρεσία του Δήμου για καταγγελίες για ζώα, γιατί δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο; Θα ήθελα να μας πείτε αν λειτουργεί αυτή η υπηρεσία και αν γίνεται κάτι με το καταφύγιο ζώων στον Δήμο.», για να λάβει την απάντηση της Αντιδημάρχου Ποιότητα Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Αγγελικής Σακκαλόγλου, η οποία είπε μεταξύ άλλων πως: «Βεβαίως και ενδιαφερόμαστε. Τώρα, δεν ξέρω γιατί δεν απαντάει κάποιος.», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως: «Για το καταφύγιο το έχουμε συζητήσει και θα το ξανασυζητήσουμε. Εμείς σαν Δήμος φροντίζουμε να υπάρχει άμεση περίθαλψη, να υπάρχει νοσηλεία και, φυσικά, να υπάρχει και μία πανσιόν, που θα μπορεί το ζωάκι να παραμένει μέχρι να φροντίσουμε να υιοθετηθεί.».

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τη δημοτική σύμβουλο της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Σοφία Ναϊσίδου να ρωτάει πως: «Πώς σκεφτόσαστε να επιλύσετε τα προβλήματα φωτισμού της πόλης μας και ιδιαίτερα κάποια σημεία στα οποία υπάρχουν παιδικές χαρές και αθλητικοί χώροι.», αναφερόμενη και σε συγκεκριμένα παραδείγματα.

Απαντώντας στην κ. Ναϊσίδου, η κ. Θωμαΐδου είπε μεταξύ άλλων πως: «Χαίρομαι κ. Ναϊσίδου που βάζετε τέτοια θέματα. Θα τα μάθετε, βέβαια, σιγά-σιγά. Είναι χρόνια αυτά τα προβλήματα, τα οποία τα έχουμε δει και τα έχουμε καταγράψει. Όμως, θα ήθελα να πείτε και ένα ευχαριστώ στη Δημοτική Αρχή γιατί έχει κάνει τουλάχιστον στο «κλειστό» τα καινούργια φώτα.».

Κατόπιν, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Βασίλειος Χριστοδούλου έθεσε ερώτημα σχετικά με το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Πλατείας Μακελαράκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Από την πρώτη φορά που είχε φτιαχτεί δεν έχει ξαναφτιαχτεί.», και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων πως: «Η Δήμαρχος έχει πάει αρκετές φορές εκεί. Το έχει εκμεταλλευτεί με τον τρόπο που το έχει εκμεταλλευτεί. Τάζει, υπόσχεται κλειστά γήπεδα. Θέλω να με ενημερώσετε κυρία Δήμαρχε πού θα γίνει το κλειστό γήπεδο, το οποίο τάζετε και στα δύο σωματεία.».

Απαντώντας στον κ. Χριστοδούλου, η κ. Θωμαΐδου είπε μεταξύ άλλων πως: «Για τον Α.Ο. Περισσού, τις υποσχέσεις που έχετε δώσει εσείς φαίνεται ότι δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε. Εγώ δεν έδωσα καμία υπόσχεση.».

Εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα
Αμέσως μετά, συζητήθηκε το εκτός Ημερήσιας Διάταξης θέμα, που αφορούσε σε προτεινόμενο ψήφισμα της «εκτός σχεδίου» σχετικά με την έκφραση συμπαράστασης σε δύο φοιτητές, που συνελήφθησαν στις 11/11 και οδηγούνται σε δίκη γιατί συμμετείχαν στη φοιτητική κινητοποίηση ενάντια στο «lock out», που αποφάσισε η Σύγκλητος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), απαιτώντας μεταξύ άλλων την άρση κάθε δίωξης και την απαλλαγή τους από κάθε κατηγορία, καθώς και να συμπεριλαμβάνεται η θέση του Δ.Σ. εναντίον της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.

Του θέματος εισηγήθηκε η επικεφαλής της παράταξης «εκτός σχεδίου», κ. Αγγελική Βάσιλα, στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Μιλτιάδης Καναβός («Δημιουργία Αλληλεγγύη»), Χρήστος Κανλής («Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», Κωνσταντίνος Κατιμερτζόγλου («Λαϊκή Συσπείρωση»), Αθανάσιος Αποστολόπουλος («Νέα Ιωνία, Νέα Άποψη-21ος Αιώνας»), Φιλίππα Αθυμαρίτου, και Σπύρος Βανδώρος, αμφότεροι της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», καθώς και η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαΐδου.

Ακολούθησε η σχετική ψηφοφορία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την έγκριση του ψηφίσματος κατά πλειοψηφία, καθώς με 31 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, υπήρξαν 24 ψήφοι υπέρ και 4 κατά (Κανλής, Χατζηκωνσταντίνου Βανδώρος και Ακιανίδου), ενώ υπήρξαν και 3 λευκές ψήφοι (Αθυμαρίτου, Κατημερτζή και Αποστολόπουλος).

Στη συνέχεια, συζητήθηκε ένα προτεινόμενο ψήφισμα της παράταξης «εκτός σχεδίου» και της «Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας-«υδραγωγείο» σχετικά με τη φιλοξενία στη Νέα Ιωνία προσφύγων στον πρώην 1ο παιδικό σταθμό της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, και πιο συγκεκριμένα για μία οικογένεια τριών προσφύγων (πατέρα, μητέρας και ενός παιδιού), έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία ασύλου την οποία έχουν ήδη αιτηθεί. Επίσης, ζητήθηκε να δημιουργηθεί μόνιμη δομή φιλοξενίας μεταναστών/προσφύγων στη Νέα Ιωνία, σε όποιον χώρο θεωρηθεί κατάλληλος.

Του ψηφίσματος εισηγήθηκε μέλος της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας-«υδραγωγείο», ακολούθησαν οι κατά σειρά τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων κ.κ.: Καναβού, Αποστολόπουλου, Κατημερτζή, Αθυμαρίτου, Κανλή, Χριστοδούλου, Κατιμερτζόγλου, Βάσιλα, Τσουκαλά, Ακιανίδου, Τσομπάνογλου, Λάμπρου και Σκευοφύλακα, καθώς και της κ. Δημάρχου, και αφού υπήρξαν κάποιες τροποποιήσεις που προτάθηκαν από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», το συγκεκριμένο ψήφισμα υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, λαμβάνοντας επί 28 παρόντων δημοτικών συμβούλων: 18 ψήφους υπέρ και 10 κατά (Κουλούρης, Χατζησαββίδης, Βλασσάς, Καρβουνιάρης, Αλατσίδου, Σακκαλόγλου, Χατζή, Ιωάννου, Γρίβα, και Αποστολόπουλος).

Ακολούθησε η συζήτηση του εκτός Ημερήσιας Διάταξης θέματος, που αφορούσε σε προτεινόμενο ψήφισμα της παράταξης «εκτός σχεδίου» σχετικά με την καταδίκη από το Δ.Σ. της αντιδημοκρατικής επιβολής από την Επιτροπή Ελέγχου Δαπανών και Εκλογικών παραβιάσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης του εξοντωτικού προστίμου των 50.000 Ευρώ (με αφορμή χρήση προεκλογικών πανό και αφισών) στην Περιφερειακή Κίνηση «ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στην Κεντρική Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά» και στον επικεφαλής της Περιφερειακό σύμβουλο κ. Θανάση Αγαπητό.

Του θέματος εισηγήθηκε η κ. Βάσιλα και στη συνέχεια, αφού τοποθετήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.: Καναβός, Κατημερτζή, Αποστολόπουλος, Κατιμερτζόγλου, Χατζησαββίδης και Κανλής, υπερψηφίστηκε λαμβάνοντας 27 ψήφους υπέρ και 1 κατά (Αποστολόπουλος), επί 28 παρόντων.

Θέματα ημερήσιας διάταξης
Κατόπιν, συζητήθηκαν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, από την οποία ξεχώρισαν:
Το θέμα για την «Ανάθεση υπηρεσίας μεταφοράς, εναλλακτικής διαχείρισης – Α.Ε.Κ.Κ. (Απόβλητα Εκσκαφών Κατασκευών και Κατεδαφίσεων) ογκωδών αποβλήτων και στρωματοποιΐας (στρώματα)», το οποίο εισηγήθηκε η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος και Δημοτικής Συγκοινωνίας, κ. Αγγελική Σακκαλόγλου, η οποία, προσπαθώντας να ενισχύσει τα λεγόμενά της, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Μέχρι να βγει η άδεια, να σας πω από τις πληροφορίες που παίρνω και βλέπω, ότι χρειάζεται πολύμηνη διαδικασία για να μπορούνε να βγούνε οι άδειες, ώστε τα δικά μας τα οχήματα να μπορούν να κάνουνε τη μεταφορά και τη μετακόμιση. Οι προδιαγραφές, έτσι όπως λένε, όλης αυτής της διαδικασίας για την αδειοδότηση μπορεί να πάρει και έναν χρόνο.  Εμείς για έναν χρόνο δεν έχουμε άλλον νόμιμο τρόπο. Τώρα, αυτό που κάνουμε είναι αποσπασματικά να μαζεύουμε μπάζα από συγκεκριμένα σημεία και μετά από πολλές μέρες και πολλές φορές και μήνες, και με κάποιες μαϊμουδιές και με κάποιους περίεργους τρόπους να τα δίνουμε στη χωματερή μαζί με σκουπίδια, για να μπορέσουμε λίγο να ανταπεξέλθουμε.».

Ακολούθως, σχετικά ερωτήματα υπέβαλαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.: Κανλής, Καναβός, Τσομπάνογλου, Χριστοδούλου, Τσουκαλάς, Χαμαλίδης και Κατημερτζή, στα οποία απάντησαν οι κ.κ. Σακκαλόγλου και Χατζησαββίδης, ενώ τοποθετούμενη η κ. Θωμαΐδου είπε μεταξύ άλλων πως: «Θα πρέπει να κάνουμε μία επικαιροποιημένη ετήσια σύμβαση  με ιδιώτη για τη μεταφορά των αποβλήτων σε συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, εκεί, λοιπόν, που υπάρχει το ειδικό σύστημα ανακύκλωσης και διαχείρισης. Και, βέβαια, σύμφωνα με τα μεταφορικά μέσα που διαθέτουν καλύμματα, ώστε να αποφεύγεται η διασπορά και η διάθεσή τους στον δρόμο. Η όλη ιστορία δεν είναι μόνιμη. Το τονίζω. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να μπορέσουμε να βγάλουμε τις άδειες για τα μεταφορικά μέσα. Θέλω να πω ότι γίνεται σε συνεργασία με την υπηρεσία καθαριότητας, περιβάλλοντος. Και φυσικά έχουμε ζητήσει να απαντήσουν οι υπηρεσίες. Και το θέμα φυσικά το φέραμε γιατί πρέπει να ενημερώσουμε ότι δεν είναι θέμα ιδιωτικοποίησης. Είναι θέμα καθαρά πολιτικής προστασίας. Και πρέπει με αυτόν τον τρόπο. Έχουμε ευθύνη εάν δεν τηρήσουμε την όλη διαδικασία αυτή. Θα λογοδοτήσουμε στους δημότες μας, στην Περιφέρεια και σε ό,τι άλλο.».

Αμέσως μετά, τοποθετήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.: Τσομπάνογλου, Τσουκαλάς, Κανλής, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Νέας Ιωνίας κ. Νίκος Παπαδόπουλος, Χαμαλίδης, Χατζησαββίδης, Καναβός, Σακκαλόγλου και για ακόμη μία φορά η κ. Δήμαρχος, και εν μέσω γενικευμένης έντασης και εκατέρωθεν αντεγκλήσεων, αφού αφαιρέθηκε η φράση: «ογκωδών αποβλήτων», διεξήχθη η σχετική ψηφοφορία, με 28 παρόντες δημοτικούς συμβούλους, που είχε ως αποτέλεσμα την απόρριψη της εισήγησης, καθώς ενώ χρειαζόταν 21 ψήφους για να εγκριθεί, έλαβε 10 ψήφους υπέρ (Κουλούρης, Χατζησαββίδης, Βλασσάς, Καρβουνιάρης, Αλατσίδου, Σακκαλόγλου, Χατζή, Ιωάννου, Γρίβα και Αποστολόπουλος) και 18 κατά.

Κατόπιν, εκλέχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος με την επωνυμία: «Τάκης Σινόπουλος – Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης» για τη νέα δημοτική περίοδο, μετά από μυστική ψηφοφορία, που είχε ως αποτέλεσμα: 20 ψήφους υπέρ και 4 λευκές (Το νέο Δ.Σ. του Ιδρύματος αποτελούν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου και Αναστασία Κλάρα, καθώς και οι κ.κ. Γεώργιος Ζεβελάκης, Κωνσταντίνος Κουτσουρελάκης, Ξάνθος Μαϊντάς, Ιωάννης Πατίλης και Στυλιανός Χαραλαμπόπουλος.).

Επίσης, σε άλλα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είχαμε:
Την κατά πλειοψηφία έγκριση (10 ψήφοι υπέρ και 9 κατά (Καναβός, Αναμουρλόγλου, Τσομπάνογλου, Λάμπρου, Χριστοδούλου, Αγγελακοπούλου, Κανλής, Κατημερτζή, Ακιανίδου), ενώ υπήρξαν και 4 αποχές (Κατιμερτζόγλου, Τσουκαλάς, Χαμαλίδης, Μποτζιολή)), του θέματος: «Λήψη απόφασης για τη διενέργεια διαγωνισμού για την επιλογή δηλωτικού σήματος (λογότυπου) Δήμου Νέας Ιωνίας», όπου αποφασίστηκε πως η επιλογή θα γίνει από επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από τη Δήμαρχο κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, την Αντιδήμαρχο Ψηφιακή Πολιτικής κ. Ελένη Χατζή, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. κ. Ιωάννη Ιωάννου, τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Νέας Ιωνίας κ. Λουκά Χριστοδούλου, τον εικαστικό κ. Νίκο Κόρμπη και τη γραφίστα και δημοτική σύμβουλο της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου∙ και την ομόφωνη απόφαση, επί 23 παρόντων δημοτικών συμβούλων, για την καταστροφή μηχανογραφικού υλικού (φωτοτυπικά, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οθόνες, τηλέφωνα κ.τ.λ.), που περιελάμβανε συνολικά 170 συσκευές.

Παναγιώτα Σούγια

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ