Με αιχμηρή ανακοίνωση παραιτήθηκε η Αντιπρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ κ. Παπαηλιοπούλου

Παραιτήθηκε όπως είχε ανακοινώσει με επιστολή της η Αντιπρόεδρος του ΚΕΒΡΕΦΟ κ. Χριστίνα Παπαηλιοπούλου δηλώνοντας ότι παραμένει ενεργή σε ότι αφορά τα θέματα των παιδικών σταθμών.

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μένοντας στη απόφαση μου πρωτοκόλλησα (7/4) την παραίτησή μου. Να ευχαριστήσω όλους και όλες για τα τόσα μηνύματα και τηλεφωνήματα, θετικά και αρνητικά. Στα αρνητικά θα απαντήσω ως εξής: μένω στην απόφαση μου στην παραίτηση, εμμένω στην σκέψη όλοι μαζί μπορούμε ΣΗΚΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ.

Και ως προς την απόφαση που πήρα ΤΩΡΑ οι αιτίες είναι ότι δεν ρωτήθηκα από την ΔΗΜΑΡΧΟ αν δέχομαι να μπει στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο η αύξηση του μισθού μου (έπαιρνα 200 ευρώ μηνιαίως) οπότε εκτέθηκα χωρίς να το ξέρω εν μέσω πανδημίας. Δικαιολογημένη η αύξηση γιατί εκκρεμούσε επί χρόνια για αυτές τις θέσεις ,αλλά θα μπορούσε να γίνει όταν τελειώσει αυτή η ιστορία κι όχι όταν πολλοί δημότες δεν έχουν να φάνε.

Επίσης δεν μου αρέσουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια, να ανεβάζουμε φωτογραφίες με κασπώ που φυτεύουμε, με φωτισμούς χρωμάτων δημαρχείου και το τραγικό επίσκεψη και φωτογράφιση στις κοινωνικές δομές του δήμου λες και δεν πρέπει να κάνουμε τα αυτονόητα. Και χωρίς να αναφέρει η Δήμαρχος την μεγάλη συνεισφορά των εργαζομένων του ΚΕΒΡΕΦΟ ούτε ένα ευχαριστώ;;; Ντροπή.

Όσο για τα θέματα τα πολύ σοβαρά που απασχολούν τους παιδικούς σταθμούς για κτίρια που ανήκουν στο νομικό πρόσωπο του δήμου και δεν πρέπει να τα αγγίξουμε ενώ δεν έχουμε που να βάλουμε παιδιά παιδικών σταθμών { 4ο παιδικό σταθμό, 6ο παιδικό σταθμό, 1ο παιδικό Άγιου Κωνσταντίνου- κτίριο που έχει καταληφθεί ενώ υπάρχει κονδύλι ]και νηπιαγωγείων θα τα πούμε σύντομα.

Τέλος έχω ενστάσεις για την όλη κατάσταση που επικρατεί μεταξύ των παρατάξεων με τις αντιπαραθέσεις τους τέτοια εποχή αντί να μονιάσουνε που όλα αυτά με οδήγησαν τώρα που είναι κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί να δηλώσω την παραίτησή μου από Αντιπρόεδρος δηλώνοντας ταυτόχρονα παρούσα όπου με χρειαστούν οι γονείς και τα παιδιά κάτι που το κάνω επί χρόνια χωρίς να ζητάω ανταλλάγματα.

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
τ. Αντιπρόεδρος ΚΕΒΡΕΦΟ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ