Ο Αρ. Χατζησαββίδης απαντά στην καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία. Άνθρακες ο θησαυρός. Η συγκεκριμένη Παράταξη εξ’ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Στο συγκεκριμένο θέμα ο κ. Τσουκαλάς για πολλά χρόνια υποψήφιος Δήμαρχος που δηλώνει ότι εκπροσωπεί την εργατική τάξη μίλησε 15 λεπτά. Όταν έδωσα τον λόγο στον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Παπαδόπουλο, συνεχώς τον
διέκοπτε, δεν τον άφηνε να μιλήσει και μετά από πολλές παρατηρήσεις μου, να σέβεται τις διαδικασίες δημοκρατικού διαλόγου και παρακλήσεις μου, να μην παρεμβαίνει αυθαίρετα, αναγκάστηκα να του αφαίρεσω τον λόγο, ως έχω υποχρέωση για την δημοκρατική, παραγωγική λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής στην οποία είμαι Πρόεδρος.

Να υπενθυμίσω ότι σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο κατήγγειλα το έτερο μέλος της Λαϊκής Συσπείρωσης κ. Χαμαλίδη Θεόδωρο, που με απείλησε ότι θα μου κόψει τα πόδια, επειδή είχα διαφορετική θέση από αυτούς. Αυτές είναι οι πρακτικές των συγκεκριμένων στελεχών της Λαϊκής Συσπείρωσης που δεν σέβονται τον αντίλογο. Οι λεκτικοί τραμπουκισμοί και οι απειλές είναι οι πρακτικές φασιστικού τύπου. Τα γνωρίζει αυτά η ηγεσία του Κ.Κ.Ε. Ο κ. Κουτσούμπας τα γνωρίζει; Αν θέλει τα ηχητικά ντοκουμέντα είναι στη διάθεσή του.

Πολύ συνοπτικά διαβάστε το ιστορικό για τα Μέσα Ατομικής Προστασίας, για να αντιληφθείτε την υποκρισία και την σκοπιμότητα της Λαϊκής Συσπείρωσης που συμπορεύεται από τον κ. Τσομπάνογλου ο οποίος μίλησε επίσης είκοσι τρία (23) λεπτά.

Τα επιχειρήματα και των δύο ταυτίζονται με τα επιχειρήματα του ασυνεπή προμηθευτή που παραβίαζε τις συμβατικές του υποχρεώσεις και είχε βγει έκπτωτος και από άλλους Δήμους.

Η διακήρυξη των Μ.Α.Π. των ετών  2017-2018 από την προηγούμενη δημοτική αρχή βγήκε στις 7/11/2018, δηλαδή στην εκπνοή της διετίας, όπου ο κ. Τσομπάνογλου ήταν Αντιδήμαρχος, χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις τότε, από την Λαϊκή συσπείρωση, την κ. Ευαγγελάτου που ήταν εκείνη την εποχή Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο που αγανακτούν τώρα για τις καθυστερήσεις.

Επειδή αυτή η συμπεριφορά, είναι αντιδημοκρατική, παρελκυστική, παρακμιακή θα φέρω άμεσα σχέδιο Κανονισμού λειτουργίας της Οικονομικής Επιτροπής για να ψηφιστεί από τα αρμόδια όργανα.

Εμείς ως δημοτική Αρχή με δημοκρατικές, νόμιμες διαδικασίες και πολύ εργασία, προσπαθούμε να ανταποκριθούμε και να πετύχουμε την υλοποίηση των προεκλογικών μας υποσχέσεων.

Νέα Ιωνία 27/11/2020

Αριστείδης Χατζησαββίδης
Αντιδήμαρχος Οικονομικών
Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ