Παν. Βλασσάς: απάντηση σε Π. Μανούρη και Χ. Κανλή για την εθελοντική αιμοδοσία

Παναγιώτης Βλασσάς, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Νέας Ιωνίας

Οφειλόμενη απάντηση προς αποκατάσταση της αλήθειας!

Σε απάντηση δημοσιευμάτων των δημοτικών συμβούλων Κανλή και Μανούρη που επιδίωξαν να κάνουν αντιπολίτευση ακόμη σε αιμοδοσία φορέων της πόλης μας, ενώ όπως ενημερώθηκα κάποιοι πήγαν για τα φλας των φωτογραφιών και όχι για να αιμοδοτήσουν, θα ήθελα να επισημάνω ότι στην εθελοντική δράση που πραγματοποίησαν με επιτυχία τέσσερις φορείς της Νέας Ιωνίας, η Δημοτική Αρχή ουδέποτε προσκλήθηκε να συνδράμει και να βοηθήσει με την εμπειρία της, παρά μόνο δέχθηκε αίτημα παραχώρησης του Συνεδριακού Κέντρου για την φιλοξενία της συγκεκριμένης δράσης.

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας έχει αποδείξει επανειλημμένα την κοινωνική ευαισθησία και αποτελεσματικότητά της σε όλων των ειδών τα κοινωνικά αιτήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει δημιουργηθεί Δημοτική Τράπεζα Αίματος (Γενικό Κρατικό Αθηνών) η οποία πάντα ανταποκρίνεται σε ανάλογα αιτήματα πολιτών για βοήθεια, ενώ παράλληλα διοργανώνουμε δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στις οποίες καλούνται όλοι οι φορείς της πόλης, αλλά δυστυχώς με μικρή ανταπόκριση.

Τέλος, εκφράζω την βαθιά μου απογοήτευση για την δήλωση των κ.κ. Κανλή και Μανούρη και τους προτείνω να ενημερώνονται ορθότερα πριν προβούν σε τέτοιου είδους δηλώσεις και να μάθουν επιτέλους ότι «δεν είναι όλα καύσιμα για αντιπολίτευση»!

Παναγιώτης Βλασσάς
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ν. Ιωνίας


Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ