Πραγματοποιήθηκε το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης
Μουταλάσκη 64 – 14234 Ν. Ιωνία
6906059765
mail: segseferis@gmail.comgseferis.edu@gmail.com
site: www.syllogos-seferis.gr

Ν. Ιωνία 28 /1/2021

Προς: τα μέλη μας, τον τύπο, τη ΔΟΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που συμμετείχαν στο μαζικό και δυναμικό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που έγινε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Οι δεκάδες συνάδελφοι, που πορεύτηκαν μαζί με τους φοιτητές, τους μαθητές, τους γονείς και όλους τους εργαζόμενους έδωσαν ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στις κυβερνητικές απαγορεύσεις των συναθροίσεων, στην καταστολή που, μέσα από το νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη, η κυβέρνηση εντείνει και στα ΑΕΙ, διατρανώνοντας την απαίτηση σύσσωμης της εκπαιδευτικής κοινότητας να λειτουργήσουν τα σχολεία και οι σχολές με ασφάλεια.

Το αγωνιστικό ραντεβού των Φοιτητικών Συλλόγων, των Εκπαιδευτικών Σωματείων, της Ομοσπονδίας Γονέων, της Συντονιστικής τους Επιτροπής μαθητών δόθηκε το μεσημέρι στα Προπύλαια που πλημμύρισαν από τα μπλοκ των διαδηλωτών τα οποία απλώθηκαν μέχρι την πλατεία της Ομόνοιας.

Η τεράστια πορεία μέσω της οδού Σταδίου κατευθύνθηκε στο Σύνταγμα, πέρασε μπροστά από τη Βουλή και ξανακατέβηκε την Πανεπιστημίου, φτάνοντας και πάλι στην Ομόνοια, όπου η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε, ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού για την επόμενη βδομάδα, κάνοντας ξεκάθαρο στην κυβέρνηση ότι ο ελπιδοφόρος αυτός αγώνας, είναι δίκαιος και θα συνεχιστεί.

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ