Πρόσκληση σε συμπολίτες μου για τα παιδιά μας!, της Χρ. Παπαηλιοπούλου

Πρόσφατα κατέθεσα μια πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο που αφορούσε διεθνώς αναγνωρισμένους τρόπους προστασίας των παιδιών από σοβαρούς κινδύνους (παιδεραστία, εμπορία οργάνων, κλπ.). Αυτοί οι τρόποι βεβαίως μπορούν να εφαρμοστούν και από ενήλικες που έχουν ανάγκη βοήθειας. Πρόκειται για το γνωστό Helpme και τον Κώδικα ζωής.

Η πρόταση που κατέθεσα σκοπό είχε να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο, ώστε με τη σειρά του να ενημερώσει σχολεία, μαθητές και γονείς για έξυπνους τρόπους προστασίας που κυριολεκτικά σώζουν ζωές παιδιών και ενηλίκων. Η πρότασή μου ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουλούρη, αλλά αμέσως προσπεράστηκε μιας και οι παρατάξεις είχαν τόσα άλλα, κατά τη γνώμη μου δευτερεύοντα, να φλυαρήσουν.

Αυτή η απαξίωση με οδηγεί ως ενεργή πολίτης να απευθυνθώ σε κάθε ενδιαφερόμενο και ενδιαφερόμενη ώστε να δημιουργήσουμε μια Ομάδα που θα αναλάβει να προωθήσει αυτά τα θέματα, της σεξουαλικής κακοποίησης, του bulling και ειδικότερα της προστασίας των παιδιών μας από κινδύνους. Κάθε κάτοικος της πόλης μας είναι ευπρόσδεκτος. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με δυναμισμό, γονείς, ειδικούς επιστήμονες (γιατρούς, ψυχολόγους, δικηγόρους) και κάθε ενδιαφερόμενο που έχει βαρεθεί τα λόγια και θέλει πράξεις.

Με ψυχή και αγάπη για τα παιδιά!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946447318

Χριστίνα Παπαηλιοπούλου
Ενεργή Ανεξάρτητη Πολίτης

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ