Ανακοίνωση της Κίνησης Γονέων Νέας Ιωνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 01/5/2019

Αγαπητοί γονείς πραγματοποιήθηκαν στις 28/5/2019 οι εκλογές στην Ένωση Γονέων της πόλης μας η παράταξη μας έλαβε δυο έδρες στο ΔΣ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε του γονείς που ήταν διπλά μας σε αυτή την προσπάθεια και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Στις 30/5/2019 καλεστήκαμε από την πλειοψηφούσα παράταξη και το πλειοψηφον σύμβουλο Κο Π Τσεκούρα να συνεδριάσουμε για να προχωρήσουμε σε συγκρότηση σε σώμα. Έχοντας εκλεγεί καινούργια πρόσωπα στην πλειοψηφούσα παράταξη πιστεύαμε ότι έχουν αλλάξει και οι τακτικές. Δυστυχώς όμως πέσαμε έξω.

Η πρόταση μας για την συγκρότηση ήταν να κατανεμηθούν οι θέσεις του προεδρείου  αντιπροσωπευτικά ανάλογα με τα ποσοστά που έλαβαν οι παρατάξεις στις εκλογές.

Η Ενωτική Κίνηση Γονέων για άλλη μια φορά όπως γίνεται τα τελευταία χρονιά έχει γίνει πια έθιμο στην πόλη μας κάθε δυο χρονιά μετα τις εκλογές της Ένωσης Γονέων αρνήθηκε την πρόταση μας και προχώρησε στην συγκρότηση αναλαμβάνοντας η συγκεκριμένη παράταξη όλες  τις θέσεις του προεδρείου.

Καταγγέλλουμε αυτές τις απολυταρχικές συμπεριφορές που δεν προάγουν το γονεικο κίνημα και επειδή η παράταξη μας ποτέ δεν ήταν λάτρεις των θέσεων θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για το καλό των παιδιών μας και των σχολείων μας.

ΚΙΝΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ