ΑΝΕΛΙΞΗ: 24 χρόνια επιτυχίες στην φροντιστηριακή εκπαίδευση

Η ΑΝΕΛΙΞΗ διανύει τον 4ο έτος παρουσίας της στην πόλη μας, σημειώνοντας έναν ιδιαίτερα υψηλό βαθμό ανάπτυξης τόσο σε αριθμό μαθητών, όσο και στην αποδοχή της στην τοπική κοινωνία. Διαθέτει ως Εκπαιδευτικός Οργανισμός μια 24 χρονη εμπειρία με 5 παραρτήματα σε όλη την Αθήνα. Στη Ν. Ιωνία υπεύθυνη είναι η κ. Αναστασία Στυλογιάννη στην οποία θέσαμε ερωτήσεις για τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει στους μαθητές της πόλης μας.

Η κ. Αναστασία Στυλογιάννη – υπεύθυνη παραρτήματος Ν. Ιωνίας

Ποια είναι η επαγγελματική διαδρομή του Εκπαιδευτικού οργανισμού ΑΝΕΛΙΞΗ;

Ο Εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΝΕΛΙΞΗ μετρά 24 χρόνια διαρκούς παρουσίας στον εκπαιδευτικό χώρο, με εξαιρετικά πολλές επιτυχίες εισαγωγής μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το δε παράρτημα της Ν. Ιωνίας ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο του 2016 και μέχρι σήμερα συνεχίζει αδιαλείπτως τη δράση του στον εκπαιδευτικό χώρο.

Ποιος ο λόγος που επιλέξατε να επεκταθείτε στη Ν. Ιωνία;

Είμαι μόνιμος κάτοικος της Ν Ιωνίας, τα παιδιά μου φοιτούν ή έχουν αποφοιτήσει από σχολεία της Ν. Ιωνίας. Ο μεγαλύτερος γιός μου έχει αποφοιτήσει από το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας το 2013, ήταν επιτυχών στο τμήμα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων του ΠΑΠΕΙ και τώρα ως πτυχιούχος συνεχίζει την ακαδημαϊκή του καριέρα παρακολουθώντας πρόγραμμα μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο ΠΑΠΕΙ.

Πως θα χαρακτηρίζατε τους μαθητές και τις μαθήτριες της πόλης μας;

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής μου παρουσίας στη Ν. Ιωνία έχω συνεργαστεί με πληθώρα παιδιών, τα οποία διακρίνονται για το ήθος, την συνέπεια και την εργατικότητά τους, με αποτέλεσμα υπό τη δική μας ορθή καθοδήγηση να έχουμε σημειώσει σημαντικές επιτυχίες.

Ποιες εκπαιδευτικές υπηρεσίες προσφέρει η ΑΝΕΛΙΞΗ;

Δομημένα προγράμματα σπουδών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, δημοτικό γυμνάσιο και λύκειο, ΕΠΑΛ, διαδικτυακά μαθήματα, σεμινάρια επιμορφωτικά.

Ποια θεωρείτε ότι είναι τα δυνατά σημεία του Εκπαιδευτικού σας Οργανισμού;

Άριστα εξειδικευμένοι και έμπειροι καθηγητές, συνεχής έλεγχος επίδοσης των μαθητών, επιπλέον εξατομικευμένη διδακτική υποστήριξη όπου απαιτείται, επίλυση και συγγραφή πρότυπων θεμάτων, παροχή εκπαιδευτικού υλικού, αποδεδειγμένα αποτελεσματική μεθοδολογία διδασκαλίας. 

Τι ποσοστά επιτυχίας συγκεντρώνουν οι μαθητές σας στις πανελλαδικές εξετάσεις;

Ο μέσος όρος επιτυχίας των μαθητών μας στα ΑΕΙ υπερβαίνει το 85%, μάλιστα η πλειοψηφία των μαθητών μας επιτυγχάνει στις σχολές της πρώτης επιλογής τους.

Ποιο μήνυμα θα θέλατε να δώσετε στους γονείς και μαθητές της Ν. Ιωνίας, ώστε να γνωρίσουν την ΑΝΕΛΙΞΗ;

Ελάτε να μας γνωρίσετε ,ώστε να εμπνεύσουμε, να καθοδηγήσουμε και να στηρίξουμε τα παιδιά στην προσπάθεια τους για την επιτυχία.

5 σύγχρονα εκπαιδευτήρια!

ΑΝΕΛΙΞΗ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: Λ.Ηρακλείου 312 & Κωφίδου 1,τηλ.:210 2718085

* Αχαρνών 140 & Αμορίου 1, Αθήνα,τηλ: 210 8816322, τηλ./fax: 210 8816246
* Αχαρνών 216 & Ρόδου 17, Αθήνα, τηλ./fax: 210 8611180
* Εμμ. Μπενάκη 38, Αθήνα, Τηλ: 216 8002339, τηλ./fax: 210 3825660
* Πατησίων 257 & Προμηθέως 1, Αθήνα, τηλ./fax: 210 2012086

site: anelixi.fro.gr

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ