CineΔιαδρομές: Πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών Νοεμβρίου

Οι #cineδιαδρομές συνεχίζονται και φέτος από τις 8 Νοεμβρίου, Παρασκευή 21:10, φυσικά στον Κινηματογράφο Αστέρα, στη Νέα Ιωνία. Πρώτη ταινία, η βρετανική κωμωδία “Διαβατήριο για το Πίμλικο” (1949).

https://cinediadromes.weebly.com


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Αγ. Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου
142 34 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Τηλ. 213 2000434
Fax. 210 2792500
e-mail: dimsxeseis@neaionia.gr

                                                                                                        Νέα Ιωνία, 7/11/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και τις Παρασκευές οι κινηματογραφικές προβολές στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑ»

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ανακοινώνει ότι οι κινηματογραφικές προβολές στο Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΣΤΕΡΑ» (Ασκληπιού 4, Νέα Ιωνία) θα πραγματοποιούνται και τις Παρασκευές, σε συνεργασία με την ομάδα Cineδιαδρομές, με ώρα έναρξης 9.10μ.μ. και ελεύθερη είσοδο.

Πλέον οι μοναδικές κινηματογραφικές προβολές του «ΑΣΤΕΡΑ» έρχονται να αλλάξουν μετά τις Δευτέρες και τις Παρασκευές μας, προσφέροντας ποιοτικές και συνάμα ανέξοδες διεξόδους ποιοτικής ψυχαγωγίας.

Μη χάσετε, λοιπόν, τη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, την κωμωδία «Διαβατήριο για το Πίμλικο» (1949) του Χένρι Κορνίλιους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τις Παρασκευές του Νοεμβρίου:

  • 8/11 – Διαβατήριο για το Πίμλικο ( 1949-Αγγλία-Κωμωδία)

Ένας κρυμμένος θησαυρός στα έγκατα της συνοικίας Πίμλικο, που ανακαλύπτεται από την έκρηξη μίας ανενεργής βόμβας από τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο και κάποια έγγραφα που ορίζουν ότι ο θησαυρός και η περιοχή ήταν ιδιοκτησία ενός Γάλλου δούκα ανατρέπουν την ήσυχη ζωή της περιοχής και φέρνουν τα πάνω-κάτω. Οι αρχές δεν θα μπορούν να βγάλουν άκρη με το ποιος θα πάρει το θησαυρό, ένας απόγονος του δούκα θα εμφανιστεί, το ένα θα φέρει το άλλο και το Πίμλικο θα αυτοανακηρυχθεί ανεξάρτητο. Στην αρχή όλα θα πηγαίνουν τέλεια για τους κατοίκους και τους… λαθρέμπορους, αλλά κάποια στιγμή η κυβέρνηση θα αντιδράσει και θα αποκλείσει την περιοχή. Αυτό που θα επακολουθήσει, θα είναι εντελώς… βρετανικό!

  • 15/11 – O Άλλος Γιός (2012-Γαλλία-Δραματική)

Ο Γιόζεφ Σϊλμπεργκ, ένα ευαίσθητο αγόρι ζει μια σχεδόν τέλεια ζωή σε ένα άνετο προάστιο του Τελ Αβίβ με τους γονείς του, την γεννημένη στη Γαλλία γιατρό μητέρα του και τον Ισραηλινό στρατιωτικό διοικητή πατέρα του. Βρίσκεται στην ηλικία των 18 ετών, ηλικία που πρέπει να καταταγεί στην Ισραηλινή αεροπορία. Κατά τη διάρκεια των απαιτούμενων εξετάσεων από τις οποίες θα κριθεί αν είναι κατάλληλος ή όχι να υπηρετήσει το στράτευμα, η οικογένειά του θα ανακαλύψει ότι ο τύπος αίματος του Γιόζεφ, είναι διαφορετικός από αυτόν των υπολοίπων μελών της.

  • 22/11 – Κουεϊμάδα (1969-Ιταλία-Περιπέτεια/Δραματική)

Ο σερ Γουίλιαμ Γούκερ, ένας μυστικός πράκτορας της βρετανικής κυβέρνησης, ταξιδεύει στη μακρινή Κουεμάντα, στις αρχές του 19ου αιώνα. Αποστολή του είναι να διαλύσει το μονοπώλιο του εμπορίου ζάχαρης, το οποίο ελέγχουν οι Πορτογάλοι αποικιοκράτες. Με τα λόγια και με τις υποσχέσεις του, βοηθά τους ντόπιους εργάτες να εξεγερθούν ενάντια στους Πορτογάλους. Δυο απλοί μέχρι τότε εργάτες, ο μαύρος Ντολόρες και ο μιγάς Τέντι Ζαντσέζ, θα γίνουν οι κυρίαρχες φυσιογνωμίες του τόπου.

  • 29/11 – Φεγγάρι (2009-Αγγλία-Επιστημονικής Φαντασίας/Δραματική)

Έπειτα από τρία χρόνια τα οποία περνά μόνος σε μια σεληνιακή βάση εξόρυξης, ο Σαμ Μπελ είναι έτοιμος να επιστρέψει στη Γη. Οι παραισθήσεις και η έλλειψη συγκέντρωσης, όμως, τον οδηγούν σ’ ένα παρ’ ολίγον μοιραίο ατύχημα. Όταν συνέρχεται από αυτό βρίσκεται “αντιμέτωπος” με μια νεότερη, πιο επιθετική μορφή του εαυτού του.

 

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ