Είσοδος εκπαιδευτικών στα πρατήρια του στρατού σε όλη την Ελλάδα

Δ΄ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Διεύθ.: Παπαφλέσσα 2, Νέα Ιωνία, τ.κ.142 32  
Ιστολ.: http://d-elmeanatt.blogspot.com
Ηλ.Ταχ.: d.elme.anatol.att@gmail.com
Τηλ.επ.: 6974804935, 6944445084

Ν. Ιωνία, 5-6-19

ΘΕΜΑ: Είσοδος εκπαιδευτικών στα πρατήρια του στρατού σε όλη την Ελλάδα – Βεβαιώσεις μέλους

Bρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μπορείτε από σήμερα να συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα για την έκδοση της κάρτας μέλους για την είσοδο των καθηγητών στα πρατήρια του στρατού σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας (http://olme-attik.att.sch.gr/new/?p=12061) θα επακολουθήσει επαλήθευση των στοιχείων, έλεγχος και θα σταλεί στο email που θα δηλώσετε ο τρόπος εμφάνισης της κάρτας.

Στην παρακάτω φώτο φαίνεται ότι οι συνάδελφοι θα πρέπει να ανεβάσουν στην πλατφόρμα μια βεβαίωση συνδρομής από την Ε.Λ.Μ.Ε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Καλούμε λοιπόν τους διευθυντές να συγκεντρώσουν στον πίνακα που ακολουθεί τα ονόματα των συναδέλφων της μονάδας τους που επιθυμούν να παραλάβουν βεβαίωση οικονομικά τακτοποιημένου μέλους και να μας τον αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση d.elme.anatol.att@gmail.com.

Στη συνέχεια αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος θα αποσταλούν οι βεβαιώσεις στα σχολεία ηλεκτρονικά σε μορφή pdf έτοιμες για να ανέβουν στην πλατφόρμα της ΟΛΜΕ.

Προκειμένου για νέες συνδρομές μελών που δεν είναι ήδη οικονομικά τακτοποιημένοι και για έκδοση βεβαιώσεων δια ζώσης (όχι ψηφιοποιημένες), αυτές θα μπορούν να δοθούν την Τρίτη 11/6/2019 από τις 16.00 εως τις 19.00 στα γραφεία της ΕΛΜΕ, Παπαφλέσσα 2, Νέα Ιωνία (Πευκάκια).


Δ΄ ΕΛΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                              

Σχολείο:………………………………………….

Συνδ. έτος:  2018-19
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ