Ιωάννης & Βασιλική Εμβαλωμένου Ο.Ε.

Η εταιρεία μας βρίσκεται στην Νέα Ιωνία, στον πεζόδρομο της Παλαιών Πατρών Γερμανού 8, και δραστηριοποιείται στην εμπορία ωρολογίων – κοσμημάτων.

Σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας, την οποία θέλετε να συνδέσετε με ένα δώρο αξίας, στο καταστημά μας θα βρείτε προτάσεις για δαχτυλίδια μονόπετρα, βέρες, περιδέραια, σταυρούς και επώνυμα ρολόγια.

Στην επιχείρησή μας έχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε κοσμήματα σύμφωνα με την επιθυμία του πελάτη, καθώς και ειδικές κατασκευές από χρυσό-λευκόχρυσο 14 ή 18 καρατίων.

Επίσης, θα βρείτε πλήρες και οργανωμένο service ωρολογίων, για όλους τους τύπους και μάρκες, καθώς αναλαμβάνουμε και επισκευές ωρολογίων επώνυμων ελβετικών οίκων.

Η παρουσία μας, στον χώρο του κοσμήματος και του ωρολογίου, διανύει την έκτη δεκαετία. Η πορεία μας ξεκινάει από τον Αναστάσιο Εμβαλωμένο, ο οποίος άνοιξε το πρώτο κατάστημα το 1962 στην Νέα Φιλαδέλφια. Το 1970 μεταφέρθηκε στην Νέα Ιωνία στην οδό Μεσσολογγίου και το 1988 εγκατέστησε την επιχείρηση στην σημερινή της έδρα σε ιδιόκτητο ακίνητο. Αργότερα, το 1991 αρχίζει την ενασχόλησή του ο γιός του, Ιωάννης, και ιδρύεται εταιρία με την επωνυμία: «Αναστάσιος Εμβαλωμένος και Υιος Ο.Ε.».

Από το 2003, ανέλαβαν την διαχείρηση του καταστήματος τα παιδιά του, Ιωάννης και Βασιλική, οι οποίοι συνεχίζουν την παράδοση στον χώρο.

Διεύθυνση: Παλαιών Πατρών Γερμανού 8, Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο: 210 2792333
Facebook: Emvalomenos_Gold
E-mail: john_emvalomenos@hotmail.com

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ