Καλοκαιρινό, μουσικό πρόγραμμα στο “Πέραν”

Αυτή τη βδομάδα το ΠΕΡΑΝ ανοίγει τις πόρτες και ξανασμίγει με τους παλιούς του φίλους, επιτέλους μετά την άρση της καραντίνας στην εστίαση.

Εξαιρετική πολίτικη κουζίνα και όχι μόνο, και εξαιρετικές μουσικές προτάσεις στο χώρο της ημιυπαίθριας εξωτερικής σάλας και στην αυλή μας, σεβόμενοι φυσικά τα μέτρα των αποστάσεων μεταξύ των τραπεζιών.

Ακολουθεί το προσεχές πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΜΑΪΟΥ – ΣΕ ΗΧΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ

Την Πέμπτη 28 Μαΐου, στις 21.30΄, στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης», ο πλούσιος σε ηχοχρώματα ήχος του πολίτικου λαούτου του Περικλή Παπαπετρόπουλου, του Στρατή Ψαραδέλλη στην πολίτικη λύρα και του Τάσου Πούλιου στο κανονάκι συναντιούνται σε ένα μουσικό διάλογο με επιρροές  από τη Μέση Ανατολή και τη Μικρά Ασία.

Είσοδος: 5,00 ευρώ/άτομο
Πληροφορίες – Κρατήσεις σε τραπέζι ή bar: 210-25.33.896

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΪΟΥ – ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ & ΛΑΪΚΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ

Την Παρασκευή 29 Μαΐου το ΠΕΡΑΝ θα φιλοξενήσει τον αυθεντικό ρεμπέτη με το εκφραστικό παίξιμο Γιώργο Κουτουλάκη.

Ο γνωστός -κυρίως από τη συνεργασία του με τον μεγάλο σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη στην τηλεοπτική του σειρά «Ονείρου Έλλάς»- μουσικός, πλαισιωμένος από τους εξαιρετικούς συναδέλφους του Μαρία Δεικτά στο τραγούδι, Φώτη Τσορανίδη στην κιθάρα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα καφέ – αμάν, που επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στο ρεμπέτικο και την ιστορία του, με τραγούδια που όλοι αγαπάμε.

Είσοδος: 4 ευρώ/άτομο
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210-25.33.896

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/5  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ 5/6 – ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ

Από το Σάββατο 30  Μαΐου και ώρα 21.30 και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή & Σάββατο από 5 Ιουνίου, ο Μπάμπης Τσέρτος παρουσιάζει στο «Πέραν, το καφέ αμάν της πόλης» τα πιο μερακλήδικα παραδοσιακά, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια του μεγάλου μουσικού μας πλούτου, αλλά και νεότερα που αποπνέουν τον αέρα παλιών, όμορφων εποχών.

Συμμετέχουν η Νόρα Ζαχαριά στο τραγούδι, ο Κώστας Ζαριδάκης στο μπουζούκι, ο Κώστας ο Τσεκούρας στην κιθάρα και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο – ακορντεόν. Ενορχήστρωση Γιάννης Τσέρτος.

Είσοδος: 5 ευρώ/άτομο. ελάχιστη κατανάλωση 15 ευρώ
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210-25.33.896

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ