Number one στα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων σε 5 γλώσσες

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι πρωτοπόρος στην εκπαίδευση ενηλίκων στις ξένες γλώσσες. Διαθέτει μια πλούσια εμπειρία 36 ετών, με έμπειρους καθηγητές και καινοτόμα προγράμματα εκπαίδευσης. Η πολύχρονη εκπαιδευτική τεχνογνωσία που εφαρμόζει δίνει τη δυνατότητα γρήγορης και αποτελεσματικής αφομοίωσης των γνώσεων, προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε σπουδαστή. Τα ταχύρρυθμα προγράμματα σπουδών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΓΡΑΨΑ διακρίνονται για την ευελιξία τους, την προσωπική καθοδήγηση και την εγγυημένη γνώση που παρέχουν σε όλα τα επίπεδα σπουδών.

Τα Κέντρα ΓΡΑΨΑ στη Νέα Ιωνία είναι γνωστά ως από τα καλύτερα του Ομίλου με κορυφαίες επιδόσεις σε όλες τις γλώσσες, για ενήλικες, αλλά και παιδιά και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή σπουδαστών.

Οι ιδιοκτήτριες των Κέντρων ΓΡΑΨΑ Ν. Ιωνίας κυρίες Ντίνα Λεριάδη και Μαρία Ποντικάκη, μας δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Ποιες υπηρεσίες παρέχει το εκπαιδευτήριό σας;

Από το 1984, που ιδρύθηκε ο Όμιλος Γράψα, στα εκπαιδευτήριά μας παρέχουμε πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών. Είμαστε το number one στα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων σε 5 γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά.

Στο υπερσύγχρονο κτίριό μας στο κέντρο της Ν. Ιωνίας, που εξυπηρετεί και τις γειτονικές περιοχές, τίποτα δεν θυμίζει παραδοσιακό φροντιστήριο.

Οι καθηγητές μας, οι καλύτεροι της Αθήνας, εκπαιδευμένοι στον Εκπαιδευτικό Όμιλο Γράψα από διαπιστευμένους trainers πανεπιστημίων του εξωτερικού, οι πρωτοποριακές τεχνικές διδασκαλίας, οι διαδραστικοί πίνακες, έχουν αποτέλεσμα ένα συναρπαστικό μάθημα, ώστε να επικοινωνείτε στην ξένη γλώσσα άνετα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαθέτουμε άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο, με όλη την υλικοτεχνική υποδομή που χρειάζονται οι σπουδαστές μας, βιβλιοθήκη, DVD players, internet, ξενόγλωσσα βιβλία, εφημερίδες και περιοδικά. Τα ωράρια είναι ευέλικτα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ενηλίκων, με δυνατότητα αναπλήρωσης σε άλλο τμήμα και ωράριο.

Η εγγύηση απόκτησης πτυχίου και τα φιλικά μας δίδακτρα ενισχύουν σε όλους τους σπουδαστές μας την πεποίθηση ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

Και δεν σταματάμε εδώ, αλλά συνδέουμε την ξένη γλώσσα με τις σπουδές και την εργασίας παρέχοντας σεμινάρια συμβουλευτικής για βελτίωση δεξιοτήτων, προετοιμάζουμε για interviews, συντάσσουμε βιογραφικό στη ζητούμενη γλώσσα, ετοιμάζουμε μαζί τις επιστολές για Erasmus και μεταπτυχιακά σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Και ένα μεγάλο δώρο σε κάθε σπουδαστή μας είναι τα χιλιάδες δωρεάν προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας και επαναλήψεων και το Grapsa Virtual Classroom.

Θέλουμε και αντιμετωπίζουμε τον κάθε σπουδαστή μας ως μια ξεχωριστή προσωπικότητα, γιατί είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα.

Είμαστε η πιο μεγάλη και ζωντανή παρέα της Ν. Ιωνίας, που με κάθε ευκαιρία «στήνουμε» ή συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις, παρακολουθώντας ξενόγλωσσες ταινίες ή θέατρο, τρώγοντας ιταλική πίτσα ή ισπανικά tacos, πίνοντας γερμανική μπύρα ή χορεύοντας στους ρυθμούς της εποχής μας.

Και επειδή το ταξίδι στη γνώση είναι η καλύτερη απάντηση στην κρίση, διοργανώνουμε και ταξίδια στο εξωτερικό!!!

Ποιο θεωρείτε το βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μητρικής εταιρείας;

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Γράψα έχει μια ιστορία 35 χρόνων στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και δεν «μιμήθηκε» ποτέ κανέναν. Αντίθετα, ξεκινώντας το 1984 με τα πρωτοπόρα, για την εποχή, ταχύρρυθμα προγράμματα για ενήλικες, συνεχίζει σήμερα να ξεχωρίζει καθαρά, με τους περισσότερους επιτυχόντες στα πτυχία όλων των γλωσσών, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις συνεχείς βραβεύσεις από φορείς, όπως η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο. Είναι leader της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.

Σας έχει επηρεάσει η οικονομική και υγειονομική κρίση;

Ο λαός μας πολύ σοφά λέει ότι «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται». Η κρίση είναι η αφορμή να διαθέσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ό,τι καλύτερο, και αυτό κάνουμε, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μη μας έχει επηρεάσει αρνητικά η οικονομική κρίση, αλλά να έχουμε και αύξηση σε σπουδαστές που σήμερα δείχνουν εμπιστοσύνη δύσκολα και έπειτα από πολύ «ψάξιμο», και καλά κάνουν.Όσο για την υγειονομική κρίση ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Κτίριο Ν. Ιωνίας: Λ. Ηρακλείου 285 (έναντι Ι. Μητρόπολης Ν. Ιωνίας)

τηλ.: 210 2775100
email: dima_07@otenet.gr

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ