Έρρικα Βλαχαντώνη

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ (ΕΡΡΙΚΑ) ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ν. Ιωνίας

Θα εργαστώ:

  • Για τη σύμπνοια μεταξύ των δημοτών χωρίς πολιτικές αντιπαλότητες
  • Για τη στήριξη της οικογένειας και της μητρότητας
  • Για εκπαίδευση σύγχρονη και δημιουργική
  • Για τη νομική στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων συμπολιτών μας
  • Για μια Νέα Ιωνία που θα σέβεται την ιστορία και τις παραδόσεις, με ανοικτούς ορίζοντες στο Ευρωπαϊκό μας μέλλον
  • Για μια πόλη ανθρώπινη, καθαρή, φιλική προς το περιβάλλον, με ισότιμη πρόσβαση  όλων σε κάθε  υπηρεσία και λειτουργία, με δημιουργία, ανάπτυξη και αλληλεγγύη

Γιατί έχω δεσμευτεί να υπηρετώ τα Κοινά με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση και με αυτή την υπόσχεση σάς καλώ να υποστηρίξετε ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΡΙΚΑ

Με εμπιστοσύνη, μαζί!


Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες,

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα πάρετε μια σημαντική απόφαση για την πόλη μας, τη δική μας Νέα Ιωνία. Απόφαση που θα κρίνει το μέλλον των οικογενειών μας για τα επόμενα χρόνια, για το αν θα ζούμε σε μια πόλη με ποιότητα ζωής, με σεβασμό στην ιστορία και τον πολιτισμό της, με νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη και την πρόοδό της.

Εγώ, η Έρρικα

Έτσι με αποκαλούν οι φίλοι μου γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συναντηθεί στους συλλόγους γονέων, στους παιδικούς σταθμούς, σε κοινές δράσεις για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Γεννήθηκα στον Πύργο Ηλείας από πολύτεκνη οικογένεια και τα τελευταία 20 χρόνια ζω στην Καλογρέζα με τους δύο γιούς μου. Είμαι απόφοιτος της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλώ Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι ασκώ από το 1992 τη μαχόμενη δικηγορία διατηρώντας γραφεία στη Ν.Ιωνία και στο κέντρο της Αθήνας αναλαμβάνοντας  με επιτυχία πολλές υποθέσεις συμπολιτών μου.

Η επιθυμία μου να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου, εδώ στην πόλη μου με οδήγησε να αποδεχθώ εθελοντικά την θέση της Προέδρου  του ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ  ΣΤΑΘΜΟΥ «ΠΗΝΕΛΟΠΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ» , το οποίο παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπιζε, καταφέραμε να επιβιώσει και να στηρίζει μέχρι και σήμερα  τις άνεργες και χαμηλών εισοδημάτων μητέρες της περιοχής μας.

Το ενδιαφέρον μου για την ορθή και σύγχρονη Εκπαίδευση των παιδιών μας με οδήγησε να διατελέσω Πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  του 7ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας  καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  του  5ου Λυκείου Ν. Ιωνίας συμβάλλοντας γενικότερα στην επίλυση των οξυμένων προβλημάτων των σχολείων μας.

Ως γυναίκα και μητέρα προσέφερα τις δυνάμεις μου μέσα από τον Σύλλογο Γυναικών « ΙΩΝΝΙΔΕΣ »  και την γυναικεία οργάνωση της οικογένειας ΑΧΕΠΑ  «οι Θυγατέρες της Πηνελόπης», με έντονη κοινωνική και φιλανθρωπική  δράση.

Ζώντας σ’ ένα κόσμο όπου αρχές και αξίες κλυδωνίζονται, όπου η αναζήτηση μιας φιλελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας μέσα στο κοινό Ευρωπαϊκό μας σπίτι είναι το ζητούμενο, αποφάσισα να ενταχτώ στη «Νέα Δημοκρατία» υπηρετώντας ως μέλος του Δ.Σ.  της N.Δ.  Ν. Ιωνίας  και  υπεύθυνη επιστημονικών και παραγωγικών  φορέων.

Επιθυμώ να συνεργαστώ με όλους τους συμπολίτες μου, ανεξαρτήτως απόψεων, που έχουν όμως πείσμα και όρεξη να αναμορφώσουμε αυτή την πόλη, με γνώση και όραμα.

Η «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και ο επικεφαλής της Παναγιώτης Μανούρης με ενέπνευσαν ότι διαθέτουν και τα δύο:

Γνώση για τα προβλήματα της πόλης μας και όραμα για μια Νέα Ιωνία με έξυπνες δομές, δίπλα στον πολίτη στα καθημερινά του προβλήματα.

Αποφάσισα να είμαι μαζί του υποψήφια δημοτική σύμβουλος για να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί το ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που μας αξίζει.

Γιατί έχω δεσμευτεί να υπηρετώ τα Κοινά με ανιδιοτέλεια και αφοσίωση και με αυτή την υπόσχεση σάς καλώ να υποστηρίξετε ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΡΙΚΑ

Με εμπιστοσύνη, μαζί!

ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ (ΕΡΡΙΚΑ) ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ν. Ιωνίας

Επικοινωνία:
Ν. Ιωνία: Τσουρουκτσόγλου 3-5 & Μεσολογγίου(1ος ), πλ. Σημηριώτη
Τηλ.: 210 3838775, 210 3303324
Κιν.: 6977 432322
Fax: 2103303376
E-mail: errikavlaw@gmail.com

Κάντε ένα σχόλιο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ